El Barça es veurà les cares amb l’Inter a les semis de la Copa del Rei

El Barça es veurà les cares amb l’Inter a les semis de la Copa del Rei

El partit d’anada es jugarà a Alcalà el 13-14 de gener, i el de tornada, al Palau el 3-4 de febrer

La sort ha volgut que el conjunt de Marc Carmona es vegi les cares amb l’Inter Movistar a les semifinals de la Copa del Rei. El partit d’anada es jugarà a terres madrilenyes el proper 13-14 de gener, i el de tornada, al Palau Blaugrana el 3-4 de febrer. L’altra semifinal la jugaran el Marfil Santa Coloma i ElPozo Múrcia.

Els altres enfrontaments a la Copa

Tots dos equips s’han vist les cares en totes les edicions de la Copa del Rei disputades fins ara, i en totes el Barça n’ha sortit guanyador. La temporada 2010/11, la primera que es va disputar, tots dos equips van veure’s a la final i el Barça va convertir-se en el primer campió de la competició en guanyar per 3-4 un partit emocionant. Un any més tard, la 2011/12, es van trobar a les semifinals i el Barça va guanyar els dos enfrontaments, per 3-1 a l’anada i per 2-3 a la tornada. La temporada 2012/13 una altra de les semifinals va ser el punt de trobada de tots dos conjunts. Els blaugranes van vèncer per 5-0 al Palau i van empatar a 3 a Alcalá, resultat que va suposar el segon partit no guanyat del Barça en aquesta competició. De fet, els de Carmona han guanyat 25 partits i n’han empatat dos. La temporada passada el sorteig va preveure un matx a vuitens de final. Els blaugranes van tornar a superar els madrilenys a la pròrroga per 4-3 en el partit disputat al Palau.

Dissabte, primer enfrontament

A més, els dos equips es jugaran aquest dissabte el liderat de la LNFS a Alcalá. Si el Barça guanyés o empatés es proclamaria campió d’hivern de la Lliga i jugaria dijous la Copa d’Espanya. Podria tenir així un dia més de descans en aquesta competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut