El Barça es medeix contra un dels equips revelació de la LNFS

El Barça es medeix contra un dels equips revelació de la LNFS

El Barça jugarà contra el cinquè classificat

El FC Barcelona jugarà diumenge a partir de les 12 h el partit corresponent a la 19a jornada de la LNFS (Esport3 i IB3) davant del Palma Futsal, cinquè classificat i un dels equips revelació juntament amb el Jaén Paraíso Interior

Els jugadors de Marc Carmona van viatjar dissabte amb dues cares noves a l’expedició, Ari Santos i Bateria. El primer ja ha complert la sanció de quatre partits després de veure una targeta groga a casa de l’Inter Movistar a l’últim partit de la primera volta. El segon ha viatjat amb l’equip i podria jugar els seus primers minuts amb el Barça des que va caure lesionat el 20 de novembre passat.

Palma, denominador comú

Es dóna la circumstància que Palma pot veure reaparèixer dos jugadors blaugrana. En el partit de la primera volta disputat al Palau, en què els de Carmona va vèncer per 6-3, Ari Santos va tornar a jugar després de recuperar-se de la lesió al tendó d’Aquil·les a la Copa d’Espanya. I ara Bateria podria tornar a jugar després de la lesió que es va fer a la UEFA Elite Round.

Equip revelació

Els mallorquins estan al costat del Jaén Paraíso Interior, són els dos equips revelació d’aquesta temporada a la LNFS. Situats en cinquena posició, han aconseguit conjuntar bons jugadors que rendeixen al màxim nivell. L’equip es va renovar molt en acabar la temporada passada i els resultats són espectaculars. Vadillo, tanca i capità dels mallorquins, és el màxim golejador del Palma Futsal amb 18 gols i és el líder del seu equip. Chicho, que la temporada passada jugava a Saragossa, ja ha marcat 17 gols i la seva aportació ha resultat providencial en molts partits.

Fragilitat defensiva

L’únic problema dels balears és la seva fragilitat defensiva. Tot i marcar 73 gols i ser el cinquè millor atac de la competició, ha encaixat 68 dianes. Aquesta diferència de només cinc gols entre els marcats i els encaixats està pesant una mica en alguns resultats. Els balears no saben encara què és empatar un partit. De les 18 jornades disputades fins ara, el Palma Futsal ha guanyat 11 partits i n’ha perdut set.

Saad i Cristian, baixes

Afortunadament per als interessos blaugrana, l’equip va recuperant efectius. Però qui no estarà a Palma ajudant els seus companys serà Saad, que no s’ha pogut recuperar de les molèsties que arrossega a la fàscia del peu. Cristian, que va ser operat del genoll dret ara fa tres setmanes, continua el seu procés de recuperació a banda del grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut