El Barça de futbol sala torna al Palau

El Barça de futbol sala torna al Palau

Al matí, les proves mèdiques, i a la tarda, un entrenament físic al Palau L’equip es mostra il·lusionat amb la nova temporada

Després de les proves mediques del matí els jugadors del Barça de futbol sala s’han exercitat a la pista del Palau Blaugrana, però la sessió ha estat eminentment física i enlloc de dirigir l’entrenament Marc Carmona ho ha fet el preparador físic de l’equip culer, Ismael Camenforte.

Bones sensacions

Abans de la sessió, Rafa Usín i Sergio Lozano han xerrat amb els mitjans de comunicació i han valorat el retorn a l’activitat després de les vacances d’estiu. Usín, una de les incorporacions, té clars els objectius dels blaugranes aquesta temporada: “És un canvi molt gran en l'àmbit de club. He tingut la sort de poder disputar amb la selecció torneigs importants i sé què és això. Per això he vingut, per aquesta exigència. Apujar el nivell i venir a un equip que juga finals i les guanya. El meu objectiu és venir aquí i fer el palmarès més gran”.

“Es veu l’equip amb alegria. Es nota que fa un temps que estem de vacances i que volíem tornar a competir”, ha declarat Sergio Lozano. “És veritat que és l’inici i que ara toca patir una mica a la pretemporada, però vinc amb moltes ganes, amb energia renovada i disposat a començar al cent per cent des del primer moment”, ha afegit el madrileny.

La Champions, el màxim objectiu

En el que han coincidit tots dos jugadors és que l’objectiu pel qual tenen més il·lusió és la Champions. “La Champions és especial”, ha assenyalat Lozano. “És un títol especial que no es pot jugar tots els anys, però la Lliga també és un dels objectius d’aquest any”. En la mateixa línia, Usín ha afegit: “Em fa il·lusió guanyar qualsevol títol que es pugui disputar. Arribar a una final i guanyar és el que qualsevol jugador vol. A la Champions és complicat d’arribar-hi, però el que vull és guanyar-ho tot”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut