La pretemporada del Barça de futbol sala, definida

La pretemporada del Barça de futbol sala, definida

L’equip començarà els primers entrenaments el 5 d’agost a Barcelona

Els jugadors de Marc Carmona ja saben quan començaran una altra vegada els entrenaments per encarar amb força la temporada 2015/16. Estan citats per començar el 5 d’agost a Barcelona i Encamp

Barcelona i Encamp

Els blaugranes passaran els primers dies de la pretemporada entrenant-se a Barcelona, entre el Palau Blaugrana i la Ciutat Esportiva. Un cop finalitzades aquestes primeres jornades, l’equip es desplaçarà fins a Encamp (Andorra), com és tradicional els últims anys a les seccions professionals del FC Barcelona.

Quadrangular a Lisboa

Els dies 21, 22 i 23 d’agost l’equip viatjarà fins a Lisboa per jugar un quadrangular amb l’actual campió de la LNFS, l’Inter Movistar, el Benfica i l’Sporting de Lisboa al Meo Arena, seu de l’última edició de la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup.

Copa Catalunya

El Barça jugarà les semis de la Copa Catalunya el 3 de setembre davant del FS Montcada a Santa Coloma. L’altra semi serà el CCR Castelldefels contra els colomencs. La final es jugaria el divendres 4 d’agost a la mateixa pista. La LNFS començaria el cap de setmana del 12 i 13 de setembre. A més, els de Carmona jugaran uns partits amistosos encara per concretar, per arribar a l’inici de la temporada en el millor estat de forma possible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut