Dijous es jugarà la primera semifinal davant L’Hospitalet Bellsport

Dijous es jugarà la primera semifinal davant L’Hospitalet Bellsport

Els culers són els actuals campions de la Copa Catalunya La competició començarà el proper dijous a partir de les 19 hores

Paco Sedano, capità de l’equip, ha estat el representant del FC Barcelona a la presentació de la Copa Catalunya d’aquesta temporada, que s’ha celebrat aquest migdia a l’Ajuntament de Santa Coloma. La d’aquest any serà la quarta edició consecutiva que la fase final de la Copa Catalunya es jugui a Santa Coloma.

Davant de la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon, la Federació Catalana ha presentat l’edició d’aquest any, que comptarà amb la presència del FC Barcelona, el Marfil Santa Coloma, L’Hospitalet Bellsport i el Cover Premià de Mar.

Els protagonistes

El jugador de L’Hospitalet Bellsport, Carles Pedrero, ha comentat: “Nosaltres intentarem plantar cara. Són el millor equip d’Europa i sempre és difícil jugar contra ells i intentarem aprofitar cada oportunitat que tinguem”. Per la seva banda, el capità culer Paco Sedano es malfia dels riberencs, malgrat que aquesta temporada juguin en una categoria inferior. “En aquest esport no existeix la lògica i això fa bonic el nostre esport. Qualsevol pot guanyar el rival i nosaltres tenim un gran respecte a L’Hospitalet, que és el rival que ens ha tocat”. A més, ha parlat de la importància del primer títol de la temporada: “És un títol al qual donem molta importància i tenim moltes ganes d’aixecar aquest títol”.

Sedano, triat capità de l’equip aquest curs, ha reconegut que li faria molta il·lusió poder brindar aquest títol a l’afició culer: “M’encantaria que fos la primera Copa que aixequés. Fa vuit temporades que sóc aquí i l’he jugada cada any i em fa especial il·lusió. Sempre hi ha un bon ambient de futbol sala i com a club és molt important guanyar-la”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut