Derbi golejador

Derbi golejador

Al partit de dissabte es veuran les cares els dos millors atacs de la LNFS

El partit entre tots dos equips acostuma a ser sinònim d’espectacle. A més de la rivalitat esportiva pel fet de ser un derbi, els dos equips catalans són els millors atacs de la competició aquesta temporada.

Els dos millors atacs

El FC Barcelona porta 109 gols en els 22 partits disputats de Lliga, mentre que el Marfil Santa Coloma en porta 114. La diferència entre els dos conjunts està en la defensa. Els blaugranes només han encaixat 51 gols i són la tercera millor defensa de la LNFS, mentre que els colomencs n’han encaixat 96 i són la quarta pitjor defensa de l’any. Així com el Barça té un balanç de +58 gols a favor, els de Santa Coloma només en tenen un +18.

Els homes de Marc Carmona només són superats per ElPozo Múrcia en gols marcats fora de la seva pista. D’aquesta manera, els murcians han superat els seus rivals en 51 ocasions, mentre que els culers ho han fet en 48. D’altra banda, el Marfil Santa Coloma ha marcat a la seva pista 72 gols i són el millor equip ofensiu a casa de la Lliga.

Bons records culers a Santa Coloma

Els aficionats blaugrana guarden bons records dels enfrontaments a la pista dels colomencs els últims anys. Les tres últimes visites del FC Barcelona en Lliga a la pista del Marfil Santa Coloma s’han saldat en victòries. La temporada passada, un gol de Sergio Lozano a pocs segons d’acabar el partit va donar la victòria als blaugranes. Un any abans, la temporada 2012/13, el Barça va emportar-se tres punts molt importants en vèncer per 2-4 amb dos gols en els últims dos minuts de Wilde. I l’any anterior, el Barça va començar perdent per 0-1 però els quatre gols següents van ser dels blaugranes, que es van emportar la victòria cap al Palau Blaugrana.

La victòria més recent

La victòria més recent del Barça a la pista del Marfil va ser la final de la Copa Catalunya disputada el mes de setembre passat. Els blaugranes van derrotar els colomencs per 6-4, i això va significar aixecar el primer títol de la temporada per a l’equip de Marc Carmona. A la primera volta de la Lliga, el Barça va derrotar al Palau el Marfil Santa Coloma per 6-2 amb dos doblets de Dyego i Sergio Lozano.

El Barça, entre els millors

El web www.futsalplanet.com ha tret els 10 finalistes com a millor club de l’any 2014. El Club haurà de disputar-se aquesta primera plaça que ja va aconseguir el 2012, amb equips com l’Inter Movistar, l’Sporting de Portugal, el Dina de Moscou, el Nagoya Oceans i l’Atlètic de Madrid Navalcarnero femení, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut