fcb.portal.reset.password

Dyego, en una imatge a Bakú la temporada passada. FOTO: G. PARGA - FCB

Recentment s’han conegut els horaris dels partits de la Final Four de la UEFA Futsal Cup, que es disputarà a Lisboa del 24 al 26 d’abril. El Barça de Marc Carmona, el campió actual, se les haurà a les semifinals contra l’Sporting de Lisboa, l’amfitrió, mentre que la primera semifinal la disputaran el Dina de Moscou i el Kairat Almaty (guanyador el 2013).

El Barça debutarà en aquesta final a quatre el divendres 24 d’abril a les 21.30 hores -22:30 hores a Catalunya- contra un Sporting de Portugal que actuarà com a amfitrió. L’altra semifinal la disputaran el Dina de Moscou i el Kairat a les 19 hores (20 hora catalana). En el cas de superar la semifinal i arribar a la final per quarta temporada consecutiva, els blaugranes jugarien a les 17:30 hores -18:30 a Barcelona-, mentre que, en el cas de quedar eliminats, jugaran a les 15 hores -una hora més a Catalunya- el partit pel tercer i el quart lloc.

Cal recordar que aquesta Final Four de la UEFA Futsal Cup es disputarà al Meo Arena de Lisboa, el pavelló més gran del país, per tercera vegada a la història. El 2002, amb el triomf del Playas de Castelló de Javi Rodríguez, i el 2010, amb triomf del Benfica, els altres precedents.

Tornar a dalt