Carmona vol sumar la setena victòria en Lliga

Carmona vol sumar la setena victòria en Lliga

Els gallecs encara no han guanyat cap partit aquesta temporada

Després del passi a quarts de final de la Copa del Rei, el Barça s’ha desplaçat fins a Lugo per jugar la novena jornada de la LNFS. Marc Carmona i Paco Sedano han comentat les sensacions que tenen abans d’afrontar aquest matx.

La victòria gallega està més a prop

Juguem contra el cuer, però és un equip que ve de jugar contra un molt bon equip com és l’Inter a casa seva, on anaven guanyant a la mitja part i van estar fins al darrer minut lluitant pel partit”, ha assenyalat el preparador blaugrana. “Un equip quan fa tantes jornades que no guanya per probabilitat matemàtica sembla que cada vegada ha d’estar més a prop de sumar” ha afegit Carmona.

Per la seva banda, el capità Paco Sedano ha comentat: “Serà un partit en què ells no tenen res a perdre. La setmana passada contra l’Inter ja van jugar molt bé. Són un equip que més aviat que tard guanyaran un partit, i segur que tenen molta il·lusió per poder guanyar-nos”.

La Copa no ha d’afectar

Els blaugranes jugaran dos partits en 48 hores, i l’esforç físic realitzat pels homes de Carmona no preocupa en excés l’entrenador culer. “Vam fer un bon partit de Copa dimecres, però vam poder fer rotacions, distribuint les càrregues i els minuts. Vam jugar intensos, però com que vam poder repartir esforços espero que no ens passi factura física. L’equip està bé i té un bon to, i no ens afectarà físicament”, ha conclòs el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut