fcb.portal.reset.password
Sedano i Carmona amb el vicecònsol Jordi Torres

El Barça ha estat rebut al Comú d'Encamp / Foto: Aleix Tello

Després de la segona sessió d’entrenament del dia del Barça de futbol sala, Marc Carmona, entrenador de l’equip, i Paco Sedano, nou capità, s’han acostat a la seu del Comú d’Encamp per fer una roda de premsa conjuntament amb el vicecònsol, Jordi Torres.

Tenim un idil·li especial amb Encamp. La primera vegada que vam pujar va coincidir amb la temporada que vam començar a guanyar alguna cosa i de moment no s’ha aturat. Els esportistes som bastant maniàtics amb aquestes coses i estem molt contents i espero que segueixi la dinàmica dels últims anys”, ha comentat el tècnic culer, Marc Carmona

Per la seva banda, Sedano ha recalcat: “Aquí tenim totes les eines que necessitem per ‘patir’ una mica. I tant de bo vinguem aquí més anys, que és sinònim d’èxits”.

L’acte al Comú d’Encamp ha estat presidit pel vicecònsol Jordi Torres, que ha destacat: “És un plaer tenir-los a Encamp, i volem donar-vos la benvinguda en nom del Comú. Estem molt contents que pugueu treballar a les instal·lacions que ofereix Encamp”.

 

 

Tercer entrenament del dia

L’equip encara s'entrenarà una vegada més. A més, abans de l’entrenament, els jugadors passaran una estona amb els nens del Comú, als quals ensenyaran a jugar a futbol sala.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();