Carmona: “Sempre és bo tornar a competir ràpid”

Carmona: “Sempre és bo tornar a competir ràpid”

Els blaugranes volen oblidar al més aviat possible la derrota davant de l’Inter

El FC Barcelona jugarà dissabte el partit corresponent a la 28a jornada de la LNFS davant de l’Aspil-Vidal Ribera Navarra. Abans de començar l’últim entrenament per preparar aquest matx, Marc Carmona i Dyego han xerrat amb els mitjans de comunicació.

Girar full al més aviat possible

Marc Carmona i el seu equip de treball han hagut de preparar el matx amb els navarresos mirant de fer oblidar el resultat davant de l’Inter Movistar al més aviat possible. “Sempre hem dit que després de les derrotes és bo tornar a competir ràpid. Evidentment, dimarts passat el sentiment de decepció i frustració va ser grandíssim perquè se’ns va escapar al final una cosa que teníem a prop d’aconseguir, però en aquest món això no para i, per tant, ara estem centrats només en el partit de demà”, ha sentenciat l’entrenador culer.

Per la seva banda, el brasiler Dyego ha reconegut estar “tristos per la derrota”: “Vam fer una bona primera part i al final vam sortir perdent, però hem de tenir força ara que tenim la Champions i és el nostre principal objectiu”.

Objectiu: sis punts

Carmona té clara la importància de poder guanyar els dos partits que queden abans de finalitzar la Lliga Regular: “És importantíssim fer els sis punts, primer, per assegurar la segona plaça, i segon, perquè si hi hagués alguna relliscada també ens posaríem les mans al cap si no ho aprofitéssim. També és important de cara a poder arribar a Lisboa amb dues victòries. Per tant, només estem centrats en el partit de demà, a intentar fer un altre bon partit, intentar guanyar els tres punts i tancar la Lliga Regular”.

Perill de la defensa zonal

El Barça sap que el partit no serà gens fàcil. Els navarresos practiquen una defensa zonal molt incòmoda i poc habitual a la LNFS que sempre crea dificultats als barcelonistes. És per això que Carmona ha destacat: “Sempre que juguem amb el Ribera intentem focalitzar el fet que ells tenen una defensa zonal molt especial, que hem d’intentar atacar bé la zona. Això ens exigeix uns matisos diferents al nostre atac”. A més, ha afegit: “Hem d’estar preparats perquè ens surti de cinc molta estona si anem guanyant. És un equip que té moltes situacions d’estratègia preparades, és un entrenador que busca les pessigolles des d’aquest punt de vista, i que a més a més fa matisos de coses que fa habitualment diferents per intentar enganxar-te”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut