Carmona:

Carmona: "Estem concentrats en el partit del Llevant"

Marc Carmona demana màxima concentració i es mostra confiat en la segona volta del campionat

El Barça de futbol sala juga aquest dissabte el primer partit de la segona volta de la LNFS davant del Llevant UD DM a partir de les 13 hores, i abans de l’últim entrenament de la setmana, Marc Carmona i Lin han valorat el rival dels culers.

Bé després de la parada de Nadal

Els blaugranes van tenir la setmana passada de vacances, però aquesta s’han exercitat cada dia. “La setmana de descans els ha anat molt bé i els jugadors han vingut amb les piles carregades, ens hem entrenat molt bé”, ha afirmat el preparador culer. Per la seva banda, Lin ha confirmat els pensaments del seu entrenador: “Portem tres entrenaments molt bons, molt bé físicament i amb ganes després de la derrota contra l’Inter i de tornar a guanyar”.

Carmona creu en el bon moment de joc i per això ha comentat: “Cada vegada ens apropem més a les fases importants, en què ens juguem títols i, per tant, és important començar bé seguint amb la línia a casa de no perdre cap punt i tornar a fer una bona segona volta per intentar dependre de nosaltres per ser primers a la lliga regular”.

La sanció a Ari

Tots dos han valorat la sanció del tanca brasiler Ari coneguda aquesta mateixa setmana. El tècnic català ha assegurat: “Com sempre, respectem les decisions dels comitès. A l’Ari crec que és el primer cop que li ha passat una cosa com aquesta, és una sanció dura i una baixa important per a nosaltres, però respectem les decisions del comitè”. Més dur s’ha mostrat el segovià, que ha assegurat: “És una sanció excessiva. Ho vam parlar entre els companys i és una jugada que al minut s’aixeca, no hi ha maldat, i menys per part de l’Ari, que és el primer cop que l’expulsen en la seva carrera esportiva”.

Concentrats en el futur més immediat

“No hi ha el partit de l’Inter a l’horitzó. Tenim dos partits de Lliga encara, no mirem el partit de l’Inter. Estem concentrats en el partit de demà i hem d’anar encara a Burela, hi ha setmana de seleccions pel mig. Per tant, no hi ha res a l’horitzó excepte el partit de demà contra el Llevant”, ha afirmat Carmona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut