Carmona es malfia de l’Aspil Vidal Ribera Navarra

Carmona es malfia de l’Aspil Vidal Ribera Navarra

Els blaugranes viatgen a Tudela sense Bateria ni Cristian A les files navarreses es troben Roger Serrano i Joselito, sortits del planter culer

El Barça jugarà dissabte la 13a jornada de la LNFS davant de l’Aspil Vidal Ribera Navarra. Abans de marxar cap a Tudela (Navarra), Marc Carmona i Ari Santos han atès els mitjans de comunicació.

Els perills navarresos

Els navarresos afronten el partit davant dels blaugranes amb la intenció d’assegurar-se la plaça per a la Copa d’Espanya al més aviat possible. L’equip ocupa la setena posició amb 21 punts i vol fer-se fort a casa per poder viatjar a Ciudad Real al mes de març. Carmona ha comentat que és un equip fort i ben entrenat i que serà molt difícil emportar-se la victòria de Tudela: “Ens poden fer mal en moltes coses. Tenen molt bon entrenador, moltes situacions d’estratègia en el quatre contra quatre, no només en pilota parada. És un entrenador a qui li agrada molt buscar-te les pessigolles amb bloquejos indirectes, bloquejos cecs, en bandes de mitja pista, en atacs posicionals, en el cinc contra quatre”.

Per la seva banda, Ari Santos ha destacat la dificultat d’emportar-se els punts del pavelló navarrès: “Serà un partit difícil en una pista difícil, en què l’afició pressiona molt. Recordo que normalment no guanyem per gaires gols o empatem, i serà un partit complicat”.

Vells coneguts

Els navarresos disposen de dos jugadors sorgits del planter blaugrana, Roger Serrano, que el curs passat va ajudar el Barça al tram final de la temporada, i Joselito. “Cada vegada que hem jugat amb un exjugador ens ha marcat, o sigui que si es compleix la norma haurem de fer més de dos gols perquè marcaran el Jose i el Roger”, ha comentat el tècnic culer. “Tenen dos jugadors que han jugat al planter, que són Roger i Joselito. Són jugadors molt bons; el que més destaco és la seva pista, una pista difícil, molt petita, on normalment jugar és complicat”, ha afegit Ari Santos.

Males notícies

Abans de començar l’entrenament s’ha conegut la baixa de Bateria, que estarà sis setmanes de baixa per una fissura a la tíbia esquerra. A més de l’ala brasiler, l’entrenador culer tampoc podrà comptar amb el porter Cristian, amb unes molèsties als isquiotibials de la cama dreta. El tanca culer n’ha destacat les baixes, però ha remarcat: “Estem sense Bateria des de fa dues setmanes, però hem jugat els últims partits bé i tenim equip de sobra”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut