Carmona: “És bo que hi hagi un partit a les 72 hores”

Carmona: “És bo que hi hagi un partit a les 72 hores”

Aquesta temporada han jugat dues vegades contra els aragonesos i han guanyat en les dues ocasions

Un cop superat el cop dur de no poder disputar la final de la Copa del Rei en perdre la tornada de les semifinals dimarts passat, Marc Carmona i Sergio Lozano han atès els mitjans de comunicació per parlar del proper partit de Lliga davant del DLink Saragossa.

És bo que hi hagi un partit al cap de 72 hores perquè la competició al final és el que et fa oblidar les males sensacions”, ha declarat Carmona només començar. “És bo que tinguem un partit tan seguit perquè ara només ja pensem en Saragossa”, ha conclòs el tècnic. “El més dur per a mi després de l’eliminació de l’altre dia és la sensació”, ha afegit Lozano.

Defensa en zona

El aragonesos són un equip incòmode. Practiquen una defensa en zona a la qual els blaugranes no estan acostumats i sempre és una dificultat més en el joc. “És un equip que des de sempre defensen zona, és una zona que la fan molt bé, que la tenen molt automatitzada i que ens obliga a jugar un pèl diferent a com estem acostumats, per tant hi ha aquest punt de càrrega tàctica”, ha comentat el preparador culer. En la mateixa línia, l’ala madrileny ha assenyalat: “El Saragossa és un equip dur que a sobre s’ha reforçat amb en David. Crec que té un equip competitiu que fa una defensa diferent, fa una defensa en zona. Normalment, a vegades això se’ns creua i haurem d’estar molt atents perquè segur que serà un partit dur”.

Agraïment a l’afició

Els jugadors van sentir el suport del públic un cop va acabar el partit davant de l’Inter Movistar. Van viure-ho en directe i van donar les gràcies a través de les xarxes socials. Però també han volgut destacar-ho durant la roda de premsa. Tot i no viure-ho en directe perquè eren dins del vestidor, Carmona ha afirmat: “Vaig veure les imatges i realment va ser de pell de gallina. Crec que la gent aprecia els jugadors, n’aprecia l’esforç, aprecia tot el que han donat aquests anys, crec que els tenen un respecte que crec que se l’han guanyat a base de feina, de treball, defensant la samarreta”. Lozano, per la seva banda, ha destacat que “després de veure l’afició com ens animava, com ens donava suport quan encara no teníem ni possibilitats quasi de passar, això per a mi és el que és més dur”.

Els enfrontaments d’aquesta temporada

En el partit de la primera volta, els blaugranes van guanyar per 6-3 el DLink Saragossa. Els tres punts van ser difícils d’aconseguir tot i l’avantatge dels tres gols. Els aragonesos es van avançar al marcador i a la mitja part, el Barça anava 2-1. Finalment, els culers va emportar-se la victòria. També es van veure les cares a la Copa del Rei. En aquesta ocasió va ser al partit de quarts de final que també es va jugar al Palau. Els blaugranes van vèncer per 5-1 en un partit més plàcid que el de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut