Carmona destaca la intensitat del partit davant el Marfil

Carmona destaca la intensitat del partit davant el Marfil

Els blaugranes volen emportar-se el derbi català

El derbi català entre el FC Barcelona i el Marfil Santa Coloma es jugarà dissabte a partir de les 12.45 h al Palau Blaugrana (Teledeporte i Esport3). Abans però, Marc Carmona i Wilde han atès els mitjans de comunicació per parlar del duel català a la LNFS.

Un derbi amb majúscules

En aquest tipus de xocs no serveix com a referència ni el passat, ni la classificació, ni l’estat de forma dels equips. Com bé ha comentat l’entrenador culer Marc Carmona: “Sabem que juguem amb un rival difícil, que és un derbi amb majúscules, que si algú vol saber el que representa aquesta paraula és bo que vegi un Barça-Marfil o un Marfil-Barça perquè té tot allò que tenen els derbis: la intensitat, l’agressivitat, la rivalitat...,  són partits que no tenen en compte ni jugadors ni pressupostos ni classificacions. Sempre són molt igualats”.

Dificultat màxima

Les últimes temporades, els partits entre els dos equips han estat molt igualats i dissabte es tornarà a veure aquest fet una altra vegada. “Tots dos ens coneixem bé, tots dos tenim una manera de jugar que coneixem bé i al final això no deixa de ser un joc en què l’encert i l’error és el que condiciona més”, ha reconegut Carmona. “Difícilment hi haurà sorpreses, ens coneixem molt. Sabem que des del punt de vista de la intensitat i agressivitat ells estaran en un nivell molt alt i hem d’igualar-ho”.

Per la seva banda, el pivot brasiler Wilde reconeix la dificultat del matx però es mostra confiat: “Sabem que tindrem molta dificultat per guanyar el partit, però sabem que tenim condicions per guanyar-lo”.

Rival complet

La gran referència ofensiva dels colomencs és Dani Salgado, però el preparador blaugrana creu que el seu rival té prou jugadors de nivell per destacar-ne un de sol i confia en la qualitat dels seus homes. “Salgado és un jugador ofensivament espectacular. Intentarem que no llueixi gaire. Però més enllà de Salgado, que és un jugador important per a ells, el que hem de fer és estar molt bé nosaltres. Si estem molt bé darrere i davant tindrem més opcions de guanyar independentment dels seus jugadors”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut