Carmona assegura que el partit no serà fàcil

Carmona assegura que el partit no serà fàcil

Tot i els problemes interns, són el segon millor atac de la competició

Marc Carmona i Bateria han estat els encarregats de parlar amb els mitjans de comunicació abans de preparar l’últim entrenament previ al matx contra l’Uruguai Tenerife a la Ciutat Esportiva.

Bon moment esportiu

Per segona setmana consecutiva el Barça jugarà dos partits en una setmana. El preparador culer Marc Carmona ha comentat que estan “intentant passar aquestes dues setmanes tan dures abans de la Champions amb tants partits de la millor manera possible”. “Quant als resultats, ho estem fent bé. A Jaén vam començar a notar un pèl la fatiga d’aquesta setmana tan llarga fora de casa, però vam poder salvar el partit i espero demà tancar aquest cicle de dues setmanes amb una altra victòria”, ha afegit el tècnic blaugrana.

Concentrats malgrat els problemes dels rivals

Tot i passar per problemes extraesportius, l’Uruguai Tenerife està fent un inici de temporada prou bo tot i ser un equip que ha pujat aquesta temporada a la LNFS. “El missatge que vull donar avui sobretot és que ens equivocaríem moltíssim si penséssim que, perquè el Tenerife té problemes extraesportius i hagin marxat jugadors, el partit de demà serà fàcil”, ha asseverat Carmona. “Sabem que acaben de pujar a Primera Divisió però tenen grandíssims jugadors i hem d’afrontar aquest partit amb les màximes ganes i conquerir els tres punts a casa”, ha assenyalat, per la seva banda, l’ala Bateria.

Les virtuts del rival

L’entrenador culer ha destacat diverses coses dels canaris a la roda de premsa: “És un equip amb molt talent, un equip que la setmana passada va estar a punt de fer que l’Inter perdés els seus primers punts, que empatés. Va competir al camp del Pozo. És un equip anàrquic però que es mou bé dintre del desordre, de l’anarquia, de les transicions, del partit una mica boig”. També Bateria ha volgut assenyalar els punts forts del rival: “Crec que en atac tenen jugadors molt bons en l’un contra un, ataquen molt bé i haurem d’estar molt bé en defensa per poder recuperar pilotes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut