Cal continuar sumant per aconseguir el liderat

Cal continuar sumant per aconseguir el liderat

La temporada passada els gallecs van empatar el partit al Palau

El FC Barcelona jugarà a partir de les 21 h (Esport3, Barça TV i el canal YouTube del FCB) davant del Santiago Futsal el partit corresponent a la 12a jornada de la LNFS.

Canvi de xip

El conjunt de Marc Carmona necessita canviar el xip després de la brillant classificació per a la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup de la darrera setmana. Els culers han de canviar la mentalitat i centrar-se en la Lliga, en què l’equip aspira a superar a la classificació l’Inter Movistar, el qual els avança en un punt en el lideratge momentani de la LNFS. El fet de poder acabar primers a la finalització de la primera volta de la Lliga permetria als catalans ser caps de sèrie a la Copa d’Espanya del mes de març a Ciudad Real.

Els punts forts del Santiago

El Santiago no està passant pel seu millor moment. A domicili només ha pogut marcar set gols en els cinc partits que ha jugat fins ara, i és el pitjor equip de la LNFS en aquesta categoria. Els jugadors més destacats dels gallecs són els pivots Quintela i Chino, que han marcat quatre gols cadascun. Gallego Rodríguez té un gran un contra un i és una amenaça constant per a les defenses rivals.

El Palau, un fortí

El Barça, per la seva banda, és l’únic equip de tota la competició que no ha perdut cap punt a la seva pista en el que portem de Lliga. Ha guanyat els seus cinc enfrontaments, en què ha marcat 30 gols i només n’ha encaixat 13. El fet que el Palau Blaugrana sigui un fortí és un dels senyals d’identitat del Barça dels darrers anys. En les darreres quatre temporades i mitja l’equip només ha deixat escapar tres derrotes i cinc empats en els 62 partits disputats.

Bateria, fora de la convocatòria

Marc Carmona no podrà comptar amb l’ala brasiler Bateria, que no s’ha pogut recuperar de la lesió que es va fer en el segon partit de l’Elite Round davant del Bakú United. Bateria encara arrossega molèsties i els metges blaugrana han preferit esperar una mica més.

Bones notícies per al Barça B

La gran temporada que està realitzant el Barça B, en què és líder de la Segona Divisió de la LNFS, no ha passat desapercebuda i quatre jugadors del B han estat convocats per la selecció espanyola sub-21 per disputar dos partits amistosos davant de la República Txeca els dies 1 i 2 de desembre. Ferran Plana, Adrián Ortego, Esteban Cejudo i Miquel Freixas són els jugadors escollits per jugar aquest parell d’amistosos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut