Bons registres golejadors a la pretemporada

Bons registres golejadors a la pretemporada

Ferrao és el màxim golejador de l’equip Tots els jugadors de camp han marcat al menys un gol

El Barça de futbol sala ha tornat a trobar el gol com en temporades passades a la pretemporada d’aquesta temporada. En cinc partits, ha fet 43 gols amb una mitjana de 8,6 dianes per partit. Cert és que en la gira per Indonèsia l’equip dirigit per Marc Carmona va enfrontar-se amb equips inferiors als que els culers acostumen a trobar-se a la LNFS, però l’important són les sensacions que l’equip té de cara a porteria.

Ferrao, el Pitxitxi

El màxim golejador del Barça aquesta pretemporada és la nova incorporació Ferrao. El pivot brasiler porta nou gols en els partits de preparació, però el més important és que ha marcat en cadascun dels cinc partits jugats fins ara. El segueix Bateria, que ha pogut fer sis gols, i Saad, que n’ha marcat cinc. Lozano en porta quatre i només s’ha quedat per veure porteria en un dels cinc enfrontaments.

Tots marquen

Un altre signe de confiança per a aquest any és que tots els jugadors de camp que han intervingut han marcat un gol com a mínim aquesta pretemporada. Fins i tot Ferran Plana, que només va participar al primer partit de pretemporada davant l’Aspil Vidal Navarra, també ha pogut trobar la xarxa rival.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut