Quatre de quatre: Bon resultat contra els equips gallecs

Quatre de quatre: Bon resultat contra els equips gallecs

El Barça ha jugat quatre partits contra equips gallecs aquesta temporada, tres en Lliga i un en Copa. Tots s’han saldat amb victòries

El FC Barcelona disputarà aquest cap de setmana el cinquè partit davant d’un equip gallec en el que portem de temporada i el balanç fins ara és molt positiu. La segona jornada de la segona volta de la LNFS veurà com els de Marc Carmona juguen a la pista del Burela Pescados Rubén.

Els blaugranes han jugat tres partits de Lliga davant dels equips gallecs Burela, Lugo i Santiago. A més, van disputar els vuitens de Copa del Rei davant d’un altre equip gallec, el Mosteiro Bembrive. Tots quatre partits s’han resolt amb victòria del Barça. Els de Carmona n’han jugat dos a Galícia i dos al Palau Blaugrana.

Molts gols

El més destacat de tots quatre partits és el gran nombre de gols marcats. En els dos partits jugats a Galícia, el Barça va fer deu dianes davant del Prone Lugo, mentre que en el partit de Copa del Rei va aconseguir fer-ne 12. En els dos enfrontaments disputats al Palau Blaugrana el Barça va anotar cinc gols contra el Burela i vuit contra el Santiago Futsal.

Retorn dels internacionals

Avui ha estat el dia en què Marc Carmona ha pogut entrenar amb tots els components del primer equip. Sedano, Aicardo i Lozano han tornat dijous als entrenaments després d’haver estat concentrats amb la selecció espanyola de futbol sala per disputar dos partits amistosos davant d’Ucraïna.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut