fcb.portal.reset.password

Bateria, celebrant un dels seus cinc gols. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El FC Barcelona ha superat el Bellsport de l’Hospitalet per 2-12 a les semifinals de la Copa Catalunya i disputarà la final d’aquesta competició aquest divendres contra el Marfil Santa Coloma. Els de Marc Carmona, que tot i la diferència final no ho han tingut gens fàcil al primer temps, han doblegat l’equip riberenc gràcies a la feina d’equip i a la qualitat de Bateria, que ha marcat cinc gols.

Forces igualades

I és que l’inici del partit del Bellsport ha sorprès a tothom. Ha sortit amb força, sense complexos, i això s’ha traduït amb un primer gol d’Amante al minut 2. Durant uns minuts Cristian ha tingut feina per evitar que la diferència s’ampliés, però un cop han aparegut Bateria i Lozano tot ha canviat. El brasiler ha empatat, el madrileny ha posat el Barça per davant i ha canviat la tendència (1-2).

Folqué ha igualat forces amb el 2-2, però al descans l’electrònic ja reflectia una diferència de dos gols a favor dels de Carmona amb un doblet d’Aicardo (2-4).

Juguen a plaer

Al segon temps tot ha canviat. Amb el control total del partit, el Barça ha fet i desfet com ha volgut, al seu ritme, i ha imposat el seu físic, qualitat i experiència. Els gols han anat caient i Bateria s’ha fet l’amo del partit amb el cinquè i el sisè gol del matx. El Bellsport no podia aturar els de Carmona, que han continuat igual de seriosos, intensos, i amb l’entrada dels més joves, Ferran Plana, Ortego i Pacheco, el ritme ha continuat sent el mateix.

En sis minuts, del 30 al 36, el Barça ha fet cinc gols i s’ha posat 2-11 en el marcador. Bateria ha fet el seu cinquè gol, Ortego i Pacheco s’han estrenat, i també s’ha fet un forat Wilde. Finalment, Gabriel ha tancat el partit amb un 2-12 que permet als blaugranes disputar la final de la Copa Catalunya aquest divendres.

La fitxa del partit

FS Bellsport AE, 2
FC Barcelona, 12

L’Hospitalet Bellsport: Sin, Nuñez, Amores, Folqué, Amador, Alcántara, Rodoreda, Sierra, Amante, Sellarés, Jiménez, Pedrero, Ramos.

Barça: Cristian, Adrián Ortego, Aicardo, Bateria i Wilde –cinc inicial–, Dyego, Lozano, Saad, Gabriel, Plana, Pacheco.

Gols: 1-0 Amante (min 2), 1-1 Bateria (min 9), 1-2 Lozano (min 10), 2-2 Folqué (min 10), 2-3 Aicardo (min 11), 2-4 Aicardo (min 16), 2-5 Bateria (min 25), 2-6 Bateria (min 27), 2-7 Wilde (min 30), 2-8 Pacheco (min 32), 2-9 Ortego (min 33), 2-10 Bateria (min 34), 2-11 Bateria (min 36), 2-12 Gabriel (min 38).

Tornar a dalt