Bellsport – FC Barcelona: Una final més (2-12)

Els de Carmona superen l’equip de L’Hospitalet i disputaran la final de la Supercopa de Catalunya aquest divendres Bateria (5), Aicardo (2), Lozano, Wilde, Ortego, Gabriel i Pacheco, els golejadors d’un partit molt vistós a Santa Coloma de Gramenet

El FC Barcelona ha superat el Bellsport de l’Hospitalet per 2-12 a les semifinals de la Copa Catalunya i disputarà la final d’aquesta competició aquest divendres contra el Marfil Santa Coloma. Els de Marc Carmona, que tot i la diferència final no ho han tingut gens fàcil al primer temps, han doblegat l’equip riberenc gràcies a la feina d’equip i a la qualitat de Bateria, que ha marcat cinc gols.

Forces igualades

I és que l’inici del partit del Bellsport ha sorprès a tothom. Ha sortit amb força, sense complexos, i això s’ha traduït amb un primer gol d’Amante al minut 2. Durant uns minuts Cristian ha tingut feina per evitar que la diferència s’ampliés, però un cop han aparegut Bateria i Lozano tot ha canviat. El brasiler ha empatat, el madrileny ha posat el Barça per davant i ha canviat la tendència (1-2).

Folqué ha igualat forces amb el 2-2, però al descans l’electrònic ja reflectia una diferència de dos gols a favor dels de Carmona amb un doblet d’Aicardo (2-4).

Juguen a plaer

Al segon temps tot ha canviat. Amb el control total del partit, el Barça ha fet i desfet com ha volgut, al seu ritme, i ha imposat el seu físic, qualitat i experiència. Els gols han anat caient i Bateria s’ha fet l’amo del partit amb el cinquè i el sisè gol del matx. El Bellsport no podia aturar els de Carmona, que han continuat igual de seriosos, intensos, i amb l’entrada dels més joves, Ferran Plana, Ortego i Pacheco, el ritme ha continuat sent el mateix.

En sis minuts, del 30 al 36, el Barça ha fet cinc gols i s’ha posat 2-11 en el marcador. Bateria ha fet el seu cinquè gol, Ortego i Pacheco s’han estrenat, i també s’ha fet un forat Wilde. Finalment, Gabriel ha tancat el partit amb un 2-12 que permet als blaugranes disputar la final de la Copa Catalunya aquest divendres.