El primer equip i la base, al lloc més alt

El primer equip i la base, al lloc més alt

Per primera vegada a la història, tots els equips del Barça són líders en les seves respectives categories

Per primera vegada a la seva història, el conjunt català lidera cada competició que disputa. Des del primer equip a l’Aleví tots els equips són els primers de la seves respectives lligues.

Els de Carmona, líders

Una de les bones notícies del partit de dissabte davant del Montesinos Jumilla és que els homes de Marc Carmona, a banda de guanyar el matx i fer un bon partit, és el lideratge de la LNFS. L’Inter va empatar a la pista del Llevant UD DM i els blaugranes no van fallar en la primera oportunitat que tenien per ficar-se per davant a la classificació de la competició.

D’aquesta manera, els culers es jugaran el lideratge de la primera volta de la Lliga precisament a la pista de l’equip madrileny. Un empat seria suficient per mantenir-lo, però els blaugranes viatjaran amb la intenció d’aconseguir una diferència de quatre punts i marcar distàncies entre el primer i el segon classificat.

El Barça B, encara més líder

El Barça B va reforçar el seu liderat a la Segona Divisió de la LNFS després de vèncer a la Ciutat Esportiva el Plásticos Romero Cartagena per 3-1. Els d’Andreu Plaza treuen quatre punts al segon classificat, l’UMA Antequera, que en l’última jornada van perdre a casa davant del Segòvia.

El Juvenil, invicte

El Juvenil va aconseguir una altra victòria i ja en suma 14 després de les mateixes jornades disputades. Els blaugranes treuen nou punts al seu immediat perseguidor, el Marfil Santa Coloma, i quan falta una jornada són els campions de la primera volta.

Els més joves segueixen guanyant

Per la seva banda, el Cadet va guanyar malgrat que el resultat va ser molt ajustat i només van vèncer per 1-2 a la pista del Jesús i Maria. Amb aquesta victòria els blaugranes segueixen invictes en la competició de Lliga i s’asseguren arribar al final de la primera volta com a líders de la categoria.

L’Infantil va guanyar a la pista del Mataró per 0-8 i també encapçala la classificació de la Divisió d’Honor de la categoria. I per acabar, els més joves de tots, l’Aleví culer va guanyar també al Mataró però a la Ciutat Esportiva. En aquest cas, el resultat final de 9-0 va deixar molt clar el domini culer en aquest partit. Els blaugranes són líders i se sumen a la resta dels equips blaugrana líders en cadascuna de les categories en què participen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut