Ara va de bo

Ara va de bo

El FC Barcelona jugarà el segon partit de la jornada davant del MVFC Berettyóújfalu

El FC Barcelona comença el seu camí a repetir una presència més a la Final a Quatre de la UEFA. Però abans d’això, els homes de Marc Carmona hauran de disputar tres partits molts durs davant d’equips d’Hongria, Anglaterra i Ucraïna.

Sense confiances

El primer dels xocs serà dimecres a partir de les 21 h (Esport3, Barça TV i el canal YouTube del FCB) davant de l’equip hongarès del MVFC Berettyóújfalu al Palau Blaugrana. Els de Marc Carmona saben la importància que té un bon inici en aquesta competició, ja que un error es podria pagar molt car. El tècnic català ha conscienciat els seus jugadors d’anar partit a partit i només pensar en un únic rival.

Els perills hongaresos

Els hongaresos són un equip jove que són la base de la selecció d’Hongria. Els seus jugadors més destacats són l’ala-pivot Janos Rabl i el tanca Janos Trencsenyi. Rabl és el perill en atac de l’equip. La majoria d’accions de perill passen per ell i acostuma a ser el millor golejador de l’equip. A la Main Round, fase prèvia classificatòria per l’Elite Round, Rabl va ser el Pitxitxi del seu conjunt amb sis dels 10 gols que va fer el Berettyóújfalu. Per la seva banda, el tanca Trencsenyi és l’origen del joc hongarès. Per ell comença tot el joc i totes les pilotes passen per aquest jugador. A la Main Round va fer dos gols i acostuma a pujar a l’atac amb perill, cosa que el fa molt imprevisible.

Bon moment de joc culer

El Barça arriba a aquesta cita en un bon moment de confiança en el seu joc. L’equip ha trobat una línia de joc molt positiva i ha encadenat quatre triomfs consecutius a la LNFS a més de classificar-se per als quarts de final de la Copa del Rei. Els blaugranes han aconseguit 32 gols en quatre partits i només n’han encaixat vuit. Marc Carmona ha convocat els tretze jugadors del primer equip, a més del jove porter del B, Joan Miñano.

Wilde, l’home gol a Europa

Aquesta serà la quarta vegada que el FC Barcelona jugui una competició europea de Clubs i el màxim golejador culer és el pivot Wilde, que ha marcat 16 gols. El segueixen Igor, amb 15, i Jordi Torras, amb 13. Una mica més enrere queden Lin i Fernandao, amb 12 i 11 gols respectivament. Sergio Lozano, que es va perdre aquesta fase la temporada passada perquè estava lesionat, tanca la llista amb 10 dianes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut