Volen sumar tres punts importants per a la Lliga

Volen sumar tres punts importants per a la Lliga

Els blaugranes volen continuar amb la bona ratxa de joc i resultats Els murcians van empatar la setmana passada contra l’Inter Movistar

El FC Barcelona jugarà a partir de les 13 h (Teledeporte i Esport3) el partit corresponent a la setena jornada de la LNFS davant d’ElPozo Múrcia amb ganes de guanyar-lo i mantenir-se en la segona posició de la taula classificatòria.

La mateixa base

Els murcians són un equip amb la mateixa base de les últimes temporades. Han canviat poc respecte a l’equip que la temporada passada va arribar a totes les finals. ElPozo Múrcia va arribar a la final de la Copa d’Espanya, que va perdre amb l’Inter Movistar; a la final de la Copa del Rei, que va perdre amb el FC Barcelona, i a la final de la Lliga, en què va tornar a caure derrotat pel conjunt madrileny de l’Inter. A més, va perdre la final de la Supercopa a mans dels homes de Marc Carmona.

Sense ànim de revenja

Tot i perdre les semifinals de la temporada passada davant d’ElPozo Múrcia, els blaugranes no han viatjat a terres murcianes amb ànims de revenja. Marc Carmona va deixar-ho molt clar a la prèvia. Les temporades són diferents i la història és història. Per la seva banda, el porter Cristian està en la mateixa línia que el seu entrenador. El partit de Lliga només comptarà per continuar sumant de cara a aquesta temporada.

Record especial per a Sergio Lozano

El sorteig del calendari d’aquesta temporada ha fet que tots dos conjunts es tornin a veure el mateix dia que la temporada passada. El 25 d’octubre del 2013 ambdós equips es van veure les cares al Palau. En aquella ocasió, els blaugranes van vèncer, però van perdre el seu millor jugador per a dos mesos. Sergio Lozano va patir una lesió al genoll i, malgrat que es va témer el pitjor, només es va perdre dos mesos de competició. Aquesta temporada ha tornat amb més forces que mai i és l'actual màxim golejador de l'equip amb vuit gols.

Vuit enfrontaments la temporada passada

El duel entre els dos clubs serà de màxima rivalitat. La temporada passada es van trobar fins a vuit vegades entre Lliga, Copa del Rei i Supercopa. Els culers van guanyar el duel de Lliga disputat al Palau i el primer partit del play-off, a banda de derrotar els murcians a la final de la Copa del Rei disputada a Bilbao. A més, també van vèncer en el partit d’anada de la Supercopa d’Espanya. A la tornada, tots dos equips van empatar a cinc. Els murcians, per la seva banda, van derrotar els culers en els tres enfrontaments disputats a la seva pròpia pista, a la Lliga i al segon i el tercer partit de les semifinals.

Dyego, baixa, i Ferrao, alta

El preparador culer ha recuperat el pivot Ferrao, que no ha jugat les darreres dues últimes jornades de la LNFS ni tampoc els setzens de final de la Copa del Rei. Per la seva banda, Dyego no ha pogut viatjar fins a Múrcia, ja que arrossega unes molèsties musculars al recte anterior de la cuixa dreta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut