A la Final a Quatre amb només un empat

A la Final a Quatre amb només un empat

El Barça en té prou amb un empat gràcies al ‘goal-average’

Després de la bona victòria del Barça de futbol sala davant del Bakú United a la segona jornada de l’Elite Round, els blaugranes es jugaran el seu pas a la Final a Quatre amb el Lokomotiv Khàrkiv ucraïnès dissabte a partir de les 13.15 h.

Un empat és suficient

El partit que tancarà l’Elite Round de Barcelona decidirà qui passarà a la Final a Quatre. Afortunadament per als blaugranes, els de Marc Carmona en tenen prou empatant el partit per garantir-se el pas a intentar revalidar el títol de campions d’Europa. El ‘goal-average’ és favorable per als culers després d’haver vençut per 4-1 els hongaresos del MVFC Berettyóújfalu i el Bakú United anglès per 5-1.

Millor ‘goal-average’

Per la seva banda, els ucraïnesos del Lokomotiv Khàrkiv han guanyat els seus dos partits disputats també en aquesta fase. Van derrotar els anglesos per 2-1 en la jornada inaugural i en el segon partit van derrotar els hongaresos per 4-1. El total dels dos partits és de +4 gols a favor, mentre que el Barça té un +7 a favor gràcies a haver guanyat més àmpliament els seus dos enfrontaments.

L’altre partit

El Bakú United i el Berettyóúfalu disputaran el primer matx de dissabte i tots dos equips miraran d’aconseguir una victòria que els permeti deixar Barcelona havent sumat una victòria a l’Elite Round. Per a tots dos seria la primera victòria en aquesta fase, ja que és la primera vegada que la juguen en la seva història. Per als anglesos és la segona temporada que juguen en competicions europees, mentre que per als hongaresos és tot just la tercera i mai havien passat de la Main Round.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut