19 dies de màxima intensitat

19 dies de màxima intensitat

Els blaugranes afrontaran set partits en 19 dies Jugaran tres partits de Lliga, tres d’Elite Round i un de Copa del Rei

El calendari del mes de novembre per als homes de Marc Carmona és impactant. En només 19 dies, els jugadors blaugrana hauran d’afrontar set partits de competició oficial.

Els vuitens de la Copa del Rei

Aquest Tourmalet particular blaugrana començarà el dimarts 5 de novembre quan juguin els vuitens de Copa del Rei davant del CD Mosteiro Bembrive a Vigo. El rival és de dues categories per sota del Barça, però el cas d’ara fa uns anys davant del Centelles, en què els blaugranes van estar a punt de caure eliminats, fa que Marc Carmona sempre avisi de la perillositat d’aquest tipus de partits.

Tres partits de Lliga

Dos dies després els catalans jugaran la novena jornada de la LNFS a Lugo. Els culers no tornaran a Barcelona i es desplaçaran des de Vigo fins a Lugo per jugar el partit de Lliga el divendres a les 21 h. Dilluns l’equip tornarà a agafar les maletes per viatjar fins a Jaén, on jugarà el dimarts 12 la jornada avançada de Lliga per a la disputa de la UEFA Elite Round davant dels actuals líders de la competició. I el dissabte 8 de novembre es veuran les cares amb l’Uruguai Tenerife, en l'enfrontament corresponent a la desena jornada de la LNFS.

Tres partits de UEFA Elite Round

La setmana següent els de Carmona es jugaran el seu passi a la Final a Quatre al Palau Blaugrana. La UEFA Elite Round es disputarà els dies 19, 20 i 22 de novembre contra uns rivals que aspiren a ser finalistes de la millor competició de clubs a Europa. En tan sols quatre dies el Barça haurà de jugar tres partits de màxima intensitat contra el campió d’Ucraïna, Hongria i Anglaterra.

Càrregues de treball curosament analitzades

Aquesta intensitat de partits en un espai tan curt de temps ha estat preparada per Marc Carmona i els seus ajudants amb la màxima cura. Se sabia des de l’inici de la pretemporada que el calendari seria molt dur al mes de novembre i les càrregues de treball han estat minuciosament preparades per a cada jugador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut