Wilde, el rei del gol del futbol sala

Wilde, el rei del gol del futbol sala

Wilde és el millor golejador de l’LNFS dels darrers deu anys, amb 324 gols en 301 partits, i el Barça s’ha beneficiat del seu olfacte El quart en aquesta llista privilegiada és el també blaugrana Fernandao, amb 251 gols en 259 partits

El conjunt de Marc Carmona és un equip al qual li agrada jugar a l’atac. L’última prova va ser dimarts passat, quan els blaugranes van anotar cinc gols a la tornada de la final de la Supercopa davant ElPozo Múrcia. Wilde va ser qui va obrir el marcador quan només s’havien jugat 18 segons del partit. I aquesta és una tònica del brasiler des que va arribar a la competició.

De fet, és el Pitxitxi de l’LNFS en els darrers anys. Ha aconseguit foradar les xarxes rivals 324 vegades en 301 partits, i la seva mitjana supera el gol per partit. La trajectòria de Wilde es va iniciar al Xota, a Pamplona, per continuar a ElPozo Múrcia, i des de l’estiu del 2010 són els aficionats del Palau els que gaudeixen de l’efectivitat d’aquest ‘killer’ del futbol sala.

Més golejadors blaugrana

Entre els deu millors anotadors de la història de la competició podem trobar dos blaugranes més. A la quarta posició es troba Fernandao, que ha anotat 251 gols en 269 partits. Precisament el pivot hispanobrasiler va marcar l’únic gol del partit d’anada de la Supercopa i al final va donar el triomf als blaugranes, que van poder aixecar la primera Supercopa de la història de la secció.

I el desè classificat a la taula dels Pitxitxis és un il·lustre de la secció del Barça. Javi Rodríguez va aconseguir 178 dianes en 293 partits combinades entre el Playas de Castelló i el FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut