Volen sumar els tres punts

Volen sumar els tres punts

Els tres punts del partit són vitals per a les aspiracions a mantenir el segon lloc

El FC Barcelona Alusport jugarà a partir de les 18.30 h el partit de la 28a jornada de l’LNFS davant del Ríos Renovables a Tudela (Navarra) amb la intenció de guanyar els tres punts i mirar d’aconseguir el major nombre de gols per si s’hagués de decidir la segona posició pel “goal-average” entre els culers i els murcians d’ElPozo Múrcia.

Els antecedents

Els homes de Marc Carmona van viatjar a Tudela divendres amb tren coneixedors de la importància del partit per al futur immediat del Barça Alusport. Els antecedents amb el Ríos Renovables demostren que és un equip que històricament ha costat molt de vèncer. Al partit de la primera volta de l’LNFS, disputat al Palau Blaugrana, els navarresos es van avançar per 0-2 amb gols de Roger Serrano, i no va ser fins quan quedava gairebé un minut per acabar que els blaugranes van aconseguir l’empat. Al partit de quarts de la Copa d’Espanya, disputat a Logronyo, la història va ser un pèl diferent, ja que els de Carmona van golejar per 1-7 amb quatre gols de Wilde.

Tot i això, els blaugranes no volen confiar-se en cap cas. Els navarresos estan lluitant per assegurar-se la plaça al play-off i el partit per a ells és de vida o mort. El Ríos Renovables es fa fort a la seva pista, com ho demostren les sis victòries aconseguides a casa seva. Només han cedit quatre derrotes, i el suport del seu públic és fonamental per a ells. Els blaugranes són conscients de l’ambient que es trobaran al Ciudad de Tudela i intentaran abstreure-se’n del factor ambiental.

Les novetats al Barça Alusport

Les grans novetats de la convocatòria de l’equip són Gabriel, que s’ha recuperat després de la lesió que es va fer a la Copa d’Espanya i que l’ha mantingut apartat de les pistes des de llavors, i Sergio Lozano, que no va poder participar en el partit de tornada de la Copa del Rei, disputat dimarts davant de l’Umacon Saragossa. A més, el jove Adrián Ortego torna a formar part de la convocatòria del primer equip.

Coneixedor que a la jornada 30 de l’LNFS ElPozo Múrcia sabrà de quants gols hauria de guanyar el seu partit, el Barça Alusport és conscient que el resultat davant del Ríos Renovables serà la penúltima prova de foc abans del play-off.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut