Unes semis amb sabor de final

Unes semis amb sabor de final

Els blaugranes arriben a les semifinals amb bones sensacions però coneixedors del potencial del rival

El Barça Alusport jugarà a partir de les 18 h el partit de les semifinals de la Copa d’Espanya davant de l’Inter Movistar (Energy i Esport3) i mirarà de ficar-se per quarta vegada consecutiva a la final.

El matx entre els dos primers classificats de la Lliga serà molt intens. Tots dos equips es coneixen molt bé i són conscients de les debilitats i els punts forts de cadascú. Els tres partits en què s’han enfrontat fins ara s’han saldat amb una victòria i un empat en Lliga i una victòria a la pròrroga en Copa per al conjunt que dirigeix el tècnic Marc Carmona. Es preveu que el partit de semis de la Copa d’Espanya tingui un guió semblant.

Tots dos conjunts s’han vist aquesta temporada en tres ocasions i la igualtat ha estat la tònica de tots els partits fins ara. En el partit de la primera volta, jugat a Alcalá de Henares, els homes de Marc Carmona van empatar a dos després que els locals s’avancessin amb dos gols abans de la mitja part. Un parell de mesos després el sorteig va determinar que es veiessin les cares als vuitens de final de la Copa del Rei de nou. Aquell partit es va jugar al Palau Blaugrana i la igualtat va ser el denominador comú del matx. Tant és així que al final dels 40 minuts reglamentaris el marcador reflectia un empat a tres i es va haver de jugar una pròrroga en què Wilde va fer un magnífic gol que va permetre als blaugranes passar a quarts de final. I, per últim, al mes de gener, en el partit de la segona volta de l’LNFS el quadre blaugrana va vèncer per dos gols de diferència.

El Barça Alusport ja va recuperar Igor, que va gaudir d’uns minuts dijous en el partit de quarts davant del Ríos Renovables, i podria comptar també amb la presència de Gabriel, a qui el tècnic culer va decidir donar descans per poder recuperar-se millor de les molèsties que arrossegava a la part posterior de la cuixa dreta. El descans li ha anat molt bé per millorar de la lesió i farà tot el possible per jugar avui.

L’Inter Movistar no va fer un joc gaire bo en el partit de quarts davant del Magna Navarra, però, com va comentar ahir en roda de premsa el tècnic culer, Marc Carmona, el partit de semis serà una història diferent que res tindrà a veure amb el partit de quarts. El potencial dels madrilenys és evident i ningú pot pensar que serà un partit fàcil per als blaugranes. Són els líders destacats a la Lliga i la seva capacitat de fer gols és aclaparadora. Són el millor atac de la temporada, amb 116 gols en 22 partits amb una mitjana de 5.27 gols per partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut