Una barbacoa per unir forces

Una barbacoa per unir forces

Els blaugranes fan plegats una barbacoa abans de la Copa d’Espanya i es conjuren per vèncer

Avui, després de l’entrenament del matí, el FC Barcelona Alusport ha gaudit d’una barbacoa a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva, on s’ha conjurat per aconseguir un fet històric. Volen guanyar de manera consecutiva quatre Copes d’Espanya, fet que no ha aconseguit ningú fins ara.

El bon ambient ha estat la tònica dominant de tota la jornada i tant els jugadors com els membres de l’‘staff’ han passat una bona estona compartint costelles, botifarres i pollastre. Els jugadors brasilers han estat els grans animadors de la barbacoa i el porter Cristian i Igor han estat els encarregats de preparar el menjar per a tot l’equip.

Marc Carmona i els seus jugadors han decidit reunir-se per menjar plegats tot just abans de la Copa d’Espanya que s’ha de celebrar a Logronyo aquesta setmana. Els blaugranes són els vigents campions i ho han aconseguit  durant tres temporades consecutives i opten a ser el primer club que ho fa en quatre ocasions.

Els culers iniciaran el seu camí a la Copa d’Espanya dijous a les 21.15 h davant del Ríos Renovables, un equip amb el qual han tingut força problemes en els darrers partits disputats contra els navarresos. L’antecedent més proper entre els dos conjunts en Lliga es va saldar amb un empat a dos ‘in extremis’ al Palau amb un gol de Wilde a pocs segons per acabar. De totes maneres, el resultat de 7-1 aconseguit l’última jornada de la LNFS al Palau davant de l’Azkar Lugo, deixa bones sensacions als blaugranes per encarar la Copa d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut