Umacon Saragossa – FC Barcelona Alusport: Repeteixen golejada (2-6)

El FC Barcelona Alusport guanya el primer assalt de l'eliminatòria de semifinals de la Copa del Rei Els blaugranes gairebé igualen el resultat de Lliga de fa quatre dies: 7-2

El FC Barcelona és molt a prop de la final de la Copa del Rei. Aquest dilluns, a l'anada de la semifinal, s'ha desfet de l'Umacon Saragossa per un contundent 2-6 i ha repetit de forma pràcticament idèntica la golejada duta a terme contra els aragonesos ara fa quatre dies, quan en el partit de Lliga disputat al Palau els homes de Marc Carmona van imposar-se per 7-2.

El Barça, superior de principi a fi, només ha vist perillar la victòria quan els locals han igualat el 0-2 inicial. Després de posar l'empat en el marcador els blaugranes han posat la directa cap a una victòria que els acosta, i molt, a la gran final de la Copa.

Domini i gols

El FC Barcelona ha iniciat la semifinal ben endollat. En el minut 2 Wilde ha fet el 0-1 en aprofitar el refús del porter Abel després d'una rematada seva. Saad, Dyego i Igor han pogut marcar el segon durant el primer tram de partit, però un extraordinari Abel ho ha evitat repetidament. Res ha pogut fer el porter local en l'acció del 0-2, finalitzada per Igor després d'un xut llunyà de Saad. A cinc minuts per al final del primer temps l'eliminatòria semblava més que encarrilada.

En un tres i no res, però, tot pot canviar. A 40 segons per a la mitja part, en una de les primeres accions de perill de l'Umacon Saragossa, ha arribat la diana de l'1-2, obra de Víctor Tejel. Ha estat un gol psicològic. Com el 2-2 de Richi Felipe, que s'ha produït només arrencar la segona meitat. D'un domini absolut del Barça, que guanyava còmodament, s'ha passat en qüestió de minuts al 2-2.

Del 2-2 al 2-6

Tot i la reacció local els homes de Marc Carmona no han tirat la tovallola. Un potent xut de Sergio Lozano quatre minuts després d'establir-se l'empat ha tornat a posar per davant el FC Barcelona. Tot seguit, Dyego ha signat el quart amb una gran acció individual, cosa que ha obligat els locals a apostar pel porter-jugador a deu minuts per al final. Ha sortit creu i els blaugranes han aprofitat aquest plantejament per fer el 2-5 mitjançant Saad, que ha marcat des del migcamp amb la porteria rival buida.

En el tram final de partit, amb la feina feta, el FC Barcelona ha marcat el sisè en la sortida d'un córner. L'autor de la diana ha estat Lin, que s'ha apuntat a la festa empenyent sobre la línia de gol un córner servit per Torras.