Umacon Saragossa - FC Barcelona Alusport: No perden pistonada (2-3)

El Barça Alusport suma un nou triomf que li permet anar a dormir líder de la Lliga, a l'espera del que faci aquest dissabte l'Inter Movistar a la pista del Marfil Santa Coloma

Victòria treballada del Barça Alusport abans de disputar la setmana vinent la Ronda Elit de la UEFA Futsal Cup. L'equip blaugrana ha hagut de patir fins al final per endur-se els tres punts de la sempre difícil pista de l'Umacon Saragossa.

Gol solitari de Torras

En els primers minuts els homes de Marc Carmona han estat més superiors. Una bona prova d'això ha estat la pilota al pal d'Ari Santos quan només havia passat un minut. Wilde, Aicardo i Gabriel han disposat d'ocasions boníssimes per obrir el marcador però no ha estat fins al 7 que ha arribat el primer i únic gol d'aquesta primera part. Canonada al pal de Fernandao, després d'un gran contracop del Barça Alusport, i el capità Torras, que ha continuat la jugada, no ha desaprofitat el rebot per marcar sense problemes. L'Umacon Saragossa ha tingut Victor Tejel com un dels jugadors més perillosos en aquests primers 20 minuts de partit.

El conjunt barcelonista ha pogut arribar al descans amb un avantatge més ampli, però aquest divendres els jugadors del Barça Alusport somniaran amb el porter Abel, que ho ha aturat tot.

Ari i Wilde encarrilen la victòria

A la represa el Barça Alusport ha tingut el control de la pilota fins que al minut 28 Catela ha aconseguit l'empat a un. Moments de desconcert que els de Saragossa han volgut aprofitar. Però els de Carmona s'han centrat de nou per continuar assetjant la porteria d'Abel. I a sis minuts per al final Ari Santos finalment ha pogut superar el porter rival gràcies a una jugada afortunada en què la pilota ha passat per sota les cames d'Abel. Un minut després ha estat Wilde qui ha posat l'1 a 3 després d'una bona acció individual de Torras. Però en el futbol sala el triomf no està tancat fins que l'àrbitre xiula el final. L'Umacon Saragossa no s'ha rendit i ha fet el 2-3 a menys de dos minuts gràcies a un gol de Duato. Tot i que han disposat d'ocasions per empatar, el Barça Alusport ha defensat el triomf i s'ha endut els tres punts.