fcb.portal.reset.password
Torras ha jugat les darreres quatre temporades al Barça Alusport

Jordi Torras, el dia del seu homenatge al Palau / Foto: VÍCTOR SALGADO - FCB

Jordi Torras ha format part de la disciplina blaugrana els últims quatre anys, els darrers dos com a capità de l’equip. Amb ell, la secció ha guanyat 13 títols: tres Lligues, tres Copes d’Espanya, quatre Copes del Rei, dues UEFA Futsal Cup i una Supercopa d’Espanya. Un immillorable palmarès per a un gran jugador sortit del futbol sala culer.

Trajectòria de luxe

Torras, nascut el 1980, va jugar fins a la temporada 2002/03 al Barça. En aquella època la secció no era professional i el tanca, amb una gran progressió esportiva, va mirar de sortir de la disciplina culer i fer-se un nom al futbol sala. Va ser jugador del Martorell una temporada fins que el Cartagena es va fixar en ell. El català va estar-se tres temporades en terres murcianes fins que un dels millors equips de la història, l’Inter Movistar, va decidir apostar per ell. Torras va jugar quatre temporades amb els madrilenys fins que va decidir tornar al club que el va veure néixer.

Gran palmarès

A banda dels títols aconseguits amb el Barça Alusport, Jordi Torras acumula un gran recull de títols. Amb l’Inter Movistar va assolir una Lliga, una Copa d’Espanya, una Supercopa d’Espanya, una UEFA Futsal Cup, una Copa Intercontinental i una Recopa d’Europa. Ha estat 77 vegades internacional amb Espanya i ha aconseguit un Mundial (2004), un subcampionat del món (2008) i quatre Eurocopes (2005, 2007, 2010 i 2012). A més, la temporada 2008/09 va ser nomenat el millor tanca de l'LNFS.

Tornar a dalt