Sergio Lozano: “Sóc un privilegiat per estar en aquest Club”

Sergio Lozano: “Sóc un privilegiat per estar en aquest Club”

El tanca promet “treball” en aquesta tercera temporada al Barça Alusport “Amb el suport del Palau i la nostra feina tant de bo puguem guanyar la Supercopa”, explica Lozano

Sergio Lozano comença la seva tercera temporada al Barça Alusport amb la mateixa il·lusió que quan va arribar. D’aquests anys a l’equip de Marc Carmona, el de Madrid només n’extreu coses “positives”. “He pogut guanyar títols, divertir-me, jugar moltíssims minuts i assentar-me a l’equip”, reconeixia el jugador divendres al programa ‘ADN Seccions’ de Barça TV. Per tot això Lozano té clar que se sent “un privilegiat per estar en aquest Club”

“No ens volem quedar aquí”

Tot i el nombrosos títols aconseguits aquestes últimes temporades, Sergio Lozano no en té prou. “No ens volem quedar aquí”, assegurava el blaugrana. I és que malgrat que l’equip no ha incorporat cap jugador aquest any, Lozano veu el Barça Alusport capacitat per seguir aconseguint èxits. “Que no hi hagi reforços vol dir que s’estan fent les coses bé, s’estan recollint resultat i que han cregut oportú que no hi hagués cap retoc”. “Això té una part positiva perquè seguim treballant de la mateixa manera i això és bo per la continuïtat del projecte”.

Sergio Lozano té com a objectiu aquesta temporada la UEFA Futsal Cup. I és que el jugador té “una espineta clavada” després de perdre a les semifinals Kairat Almaty.

Dimarts, tots al Palau

Aquest dimarts el futbol sala comença la temporada al Palau Blaugrana amb un plat fort. I és que a partir de les 22.15 hores es juga la tornada de la Supercopa d’Espanya davant ElPozo. Un partit que podrà jugar Sergio Lozano, ja que l’expulsió de l’anada va ser per doble targeta groga. El tanca està il·lusionat per aconseguir aquest títol. “Pocs jugadors tenen la Supercopa i el Club encara no l’ha guanyat”. I no dubte que el Palau Blaugrana respondrà. “Amb el seu suport i la nostra feina tant de bo que la guanyem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut