fcb.portal.reset.password

Sedano i els seus llibres, sempre junts, fins i tot de pretemporada / FOTO: FCB

A partir d’aquest dilluns www.fcbarcelona.cat parlarà cada dia amb un dels integrants de la plantilla del Barça Alusport perquè ens expliqui coses curioses de la seva vida quotidiana. Viurem moments diferents al costat d’aquests esportistes d’elit que, alhora, no ho oblidem, són persones normals com qualsevol altra.

Comencem amb un dels tres porters madrilenys que formen part de la porteria blaugrana. Parlem de Paco Sedano, el darrer millor porter de l'LNFS de la temporada passada. El ‘28’ del Barça Alusport continua estudiant per acabar la carrera d’INEF i ja ha entrat en la recta final. Només li falta un darrer esprint per aprovar les dues assignatures que li resten i assegurar que ja és un llicenciat al cent per cent.

Amb els llibres al damunt

Malgrat que està de pretemporada, sempre hi ha algun moment lliure per fer un cop d’ull als llibres que ha portat dins la motxilla d’Encamp. En són uns quants. Ell mateix ens explica de què es tracten, perquè li agrada el que fa, a banda de dedicar-se professionalment al futbol sala. Hi ha molta conya dins del grup amb això que està acabant la carrera.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();