Ríos Renovables - FC Barcelona: Victòria a Tudela (0-3)

Ríos Renovables - FC Barcelona: Victòria a Tudela (0-3)

L’equip de Marc Carmona ha superat l’equip de Navarra i tancarà la Lliga divendres al Palau Blaugrana contra el Montesinos Jumilla Els gols de Fernandao, Ortego i Wilde han arribat a la segona meitat

Victòria del Barça a Tudela en el penúltim partit de la fase regular de la Lliga per 0 gols a 3. Els blaugranes han fet una bona primera part, però no han aconseguit materialitzar les ocasions generades. A l’inici de la segona meitat primer Fernandao i després Ortego han donat avantatge al Barça Alusport, i a la recta final del partit Wilde ha fet el tercer i definitiu.

Sense premi

Els jugadors del Barça han saltat a la pista amb l’objectiu de guanyar, i de fer-ho per la màxima diferència de gols possible. El cert és que l’equip de Marc Carmona ho ha intentat, però als primers 20 minuts no ha trobat la forma d'inaugurar el marcador. Els primers d'intentar-ho han estat Dyego, amb un xut que ha aturat el porter local, i Lin, que ha creuat massa el seu xut. Els blaugranes buscaven el primer gol, Carmona ha començat a fer rotacions i Sergio Lozano ha estat a prop de batre Juan Molina, el porter del Ríos Renovables.

El Ríos Renovables ha tingut una bona ocasió, però, com és habitual, Paco Sedano ha respost amb una magnífica aturada. El següent de provar-ho ha estat Saad amb un bon xut, però el Barça Alusport no estava trobant la manera de materialitzar les ocasions. Marc Carmona ha demanat temps mort per buscar solucions, i en la següent jugada Wilde s’ha tret un bon xut que ha marxat fregant el pal. Abans d’arribar al descans ho han provat Saad i Jordi Torras, però cap dels dos ha aconseguit donar als blaugranes el primer avantatge del partit.

Arriben els gols

L’efectivitat que havia faltat a la primera meitat ha aparegut a l’inici de la segona. El primer a avisar ha estat Dyego amb un  xut desviat, i al minut 24 Fernandao ha afusellat Molina i ha marcat el primer gol. Només dos minuts després una bona jugada col·lectiva que ha conduït Jordi Torras ha acabat amb una bona passada cap a Adrián Ortego, que ha marcat el segon gol.

El Barça Alusport havia d’anar a buscar més gols, per si la segona plaça es decideix pel 'goal-average' amb ElPozo Múrcia. El tercer gol ha arribat a sis minuts per al final, quan Gabriel ha cedit la pilota a Wilde perquè aquest superés Molina. El Ríos Renovables ha provat de reduir distàncies utilitzant el porter jugador i aprofitant que Gabriel ha vist la segona groga i ha estat expulsat, però el marcador ja no s’ha tornat a moure.

El Barça Alusport tancarà la temporada regular divendres al Palau Blaugrana contra el Montesinos Jumilla a les 6 de la tarda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut