Rafa Usín: “No puc estar en un club millor que el Barça”

Rafa Usín: “No puc estar en un club millor que el Barça”

El jugador, que signa per a les properes tres temporades, arriba a Barcelona amb l’objectiu de seguir creixent “El que vol un jugador és guanyar títols i per això fitxo pel Barça”, ha assegurat el nou jugador blaugrana

El FC Barcelona Alusport ha presentat aquest matí el primer fitxatge de la temporada 2014/15. Amb una samarreta amb el número ‘22’ a l’esquena, Rafa Usín ha comparegut en roda de premsa acompanyat de l’entrenador del primer equip, Marc Carmona, i del directiu responsable de la secció, Javier Bordas. Sergio Lozano, company de la selecció espanyola i amic personal del nou jugador blaugrana, també ha volgut estar present en l’acte.

“Per a mi és tot un privilegi ser jugador del Barça. És el que volia, perquè no puc estar en un club millor que aquest”. A més, ha afegit que “un jugador com jo el que vol és guanyar títols i, per això, el que em demanava el cos era fitxar pel Barça”.

Arriba per guanyar

Usín, de 27 anys, arriba a Barcelona procedent del Magna Navarra. Durant les últimes 8 temporades, Usín ha estat el referent, però mai ha pogut aixecar un títol amb el seu club. Aquest és, precisament, l’objectiu de Rafa Usín, que s’ha mostrat convençut que el seu fitxatge pel Barça és “la millor opció” per seguir creixent. “Vull gaudir de les finals i guanyar-les”, ha sentenciat.

L’entrenador del Barça Alusport, Marc Carmona, també s’ha mostrat molt content per poder incorporar el madrileny. Un jugador que, segons el tècnic, “fa temps que seguíem, perquè reforça un perfil de jugador que no teníem”. Carmona ha valorat molt positivament la seva fam, així com la seva mobilitat, la seva profunditat i el seu olfacte golejador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut