Quarta Copa del Rei per al Barça Alusport

Quarta Copa del Rei per al Barça Alusport

L’equip de Marc Carmona ha aconseguit guanyar totes les edicions celebrades, i la victòria contra ElPozo suposa el quart títol de la temporada

El FC Barcelona ha aconseguit aquest dissabte la seva quarta Copa del Rei, que suposa el 27è títol de la secció. La victòria de l’equip de Marc Carmona contra ElPozo de Múrcia permet als blaugranes continuar sent l’indiscutible rei de Copes, ja que el Barça ha guanyat les quatres edicions que se n’han disputat.

Una setmana després d'haver guanyat la segona UEFA Futsal Cup de la història, el Barça Alusport ha aconseguit ampliar el seu palmarès i aconseguir el 27è títol de la secció. Aquest ha estat el quart títol que aixeca el capità Jordi Torras aquest curs, després de guanyar la Copa Catalunya, la Supercopa d’Espanya i la UEFA Futsal Cup.

Un títol més en joc

Sense temps per descansar, els de Marc Carmona tenen l’opció de completar una gran temporada guanyant el títol de Lliga. Si els blaugranes aconsegueixen conquerir el títol domèstic, seria la quarta Lliga consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut