Peníscola – FCB Alusport: Retorn immillorable (0-6)

Peníscola – FCB Alusport: Retorn immillorable (0-6)

El conjunt de Marc Carmona ha retornat a la competició regular amb una golejada incontestable gràcies a l’encert de Wilde (2), Lozano (2), Aicardo i Fernandao

No hi ha millor retorn després de la parada per la celebració de l’Europeu de seleccions. Els de Carmona, tot i les baixes de Lin i Torras, han estat molt superiors al Peníscola. Una primera part molt completa ofensivament combinada amb l’encert de la segona han determinat un partit impecable dels catalans. Wilde (2), Lozano (2), Aicardo i Fernandao han estat els protagonistes de la golejada.

No donen treva

Amb les piles posades. El Barça Alusport ha trepitjat la pista del Peníscola amb la mirada fixa en els tres punts. Els de Marc Carmona han pressionat la sortida de pilota local i han anat avançant línies fins a aconseguir registres de quatre xuts a favor i zero per als locals.

Els locals han inquietat la porteria de Sedano amb una recuperació al mig del camp. La contra, però, ha estat ben resolta pel porter blaugrana.

Dues fuetades

Els blaugranes han mantingut l’activitat ofensiva i han aprofitat el bon estat de Fernandao per trenar jugades amb la presència del de São Paulo. En les dues dianes inicials, però, no ha estat protagonista. La primera ha arribat a la sortida d’un córner. Gabriel ha enviat, amb l’exterior del peu, una passada elevada cap a Wilde, que l’ha engaltat per enviar-la per tot l’escaire.

Amb l’embranzida del primer ha arribat el segon. Una jugada marca de la casa de Lozano ha suposat el segon gol dels de Carmona. El davanter ha recollit una pilota al mig del camp, ha driblat i ha connectat un míssil en tot l’escaire (0-2, min 11).

Domini i sentència a les contres

Diego, que ha debutat al primer temps, ha tingut l'oportunitat a l’inici del segon acte. El porter, però, ha endevinat les intencions del brasiler. A partir d’aquí, allau d’efectivitat catalana. En un bon contraatac arrencat per Wilde, Gabriel ha deixat passar la pilota perquè Aicardo, arribant des de l’esquerra, la clavés a la dreta de Gus.

A la moda dels contraatacs s’hi ha afegit la resta de conjunt. El quart gol ha nascut després d’una transició de Saad, Ari i finalitzada per Fernandao. El cinquè, en una jugada entre Ari i Wilde, i el sisè, en un bon contracop que Wilde ha cedit perquè Lozano el rematés (0-6, min, 32).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut