Montesinos CFS - FC Barcelona Alusport: Victòria contundent a Jumilla (1-5)

Montesinos CFS - FC Barcelona Alusport: Victòria contundent a Jumilla (1-5)

Els gols de Wilde, Igor, Gabriel, Lin i Saad permeten als de Carmona sumar tres punts més a domicili Amb aquest triomf els blaugranes sumen 32 punts en 14 partits i tanquen la primera volta, perquè descansaran la pròxima jornada

El Barça Alusport ha superat aquest divendres el Montesillos Jumilla per 1-5 en un matx que s’ha decidit a la segona part. Els homes de Marc Carmona s’han avançat amb un gol de Wilde i un altre d'Igor, que ha estat respost per Josiko al minut 28. A partir del minut 29 els catalans han posat tota la carn a la graella i han tancat el partit amb els gols de Gabriel, Lin i Saad. Amb aquest triomf el Barça tanca la primera volta amb 32 punts en 14 jornades i sense conèixer la derrota.

El Barça, que ha estat superior, ha colpejat primer a la primera part amb el gol de Wilde al minut 12. Més tard, un altre brasiler, Igor, ha fet el 0-2 després de completar una gran combinació. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

A la represa els de Marc Carmona han vist com el local Josiko retallava diferències al minut 28, però un minut més tard Gabriel, a la sortida d’un córner, ha situat l’1-3 que ha donat tranquil·litat.

En una altra combinació, Lin ha fet l’1-4 i Saad, quan els murcians estaven en situació de porter-jugador, ha fet l’1-5 definitiu i ha certificat el triomf del Barça en una pista en què encara no havia aconseguit la victòria cap equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut