Marc Carmona va fer debutar ahir tres joves del futbol sala formatiu

Marc Carmona va fer debutar ahir tres joves del futbol sala formatiu

El Barça Alusport va vèncer ahir el Targu Mures, però també va fer debutar tres joves del futbol sala formatiu Els joves Chema Mella, Fran Conde i Adrián Ortego van veure complert un somni personal en jugar els primers minuts amb el primer equip

Després de la victòria davant del Targu Mures romanès es respirava un ambient de felicitat al vestidor del FC Barcelona Aslusport. L’equip és conscient que ha fet un pas endavant important per poder classificar-se per a la tercera Final a Quatre consecutiva de la història del Club. Però hi havia tres jugadors més contents que la resta. Aquests eren el porter Chema Mella, Fran Conde i Adrián Ortego. L’alegria de tots tres era justificada. Havien debutat amb el primer equip a la màxima competició europea de clubs.

L’únic que tenia certa experiència de joc amb el primer equip era Ortego, que va jugar uns minuts en Lliga davant del CA Gran Canària. Els altres dos només havien participat en entrenaments a les ordres de Marc Carmona. Chema Mella va fer tota la pretemporada a les ordres del tècnic blaugrana i l’inici de la temporada fins que el porter Cristian es va recuperar de la lesió que es va fer durant la preparació. Ahir va tenir el premi de poder jugar els últims minuts del matx i no li va agradar gens rebre el gol de l’honor dels romanesos. Tot i així, el debut de Mella amb el primer equip va ser una enorme recompensa per al jove jugador de la base.

L’altre jove jugador que va fer el seu debut ahir va ser Fran Conde. El madrileny va jugar un bon grapat de minuts i fins i tot va tenir molt a prop la possibilitat de fer el seu primer gol. Va tenir dues oportunitats clares que el porter romanès va poder rebutjar.

Un altre jugador habitual als entrenaments i després de la lesió de Sergio Lozano és Ferran Plana, que ja ha disposat d’uns quants minuts a l’LNFS. Malauradament, Plana es va fer una lesió al turmell en el partit de Lliga amb el Barça Alusport B tot just abans de desplaçar-se a la República Txeca i no va poder viatjar amb l’equip.

El que està clar és que Marc Carmona compta amb els jugadors de les categories inferiors per poder ajudar el primer equip sempre que la situació ho demani i el millor premi i incentiu que poden tenir els jugadors del Barça és veure com els seus companys gaudeixen de minuts amb el primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut