fcb.portal.reset.password
Bona collita blaugrana: 1 medalla d'or i cinc de plata

Els sis medallistes blaugranes abans de l'inici de l'entrenament / Foto: Víctor Salgado - FCB

Avui ha estat el dia en què Marc Carmona ha pogut comptar una altra vegada amb els internacionals que han disputat el Campionat d’Europa de Bèlgica amb Espanya i Itàlia. Saad ha vingut amb un somriure d’orella a orella ensenyant a tots els membres de l’equip la medalla d’or aconseguida amb Itàlia davant de Rússia. Ha estat el jugador més felicitat i tothom ha volgut fer-se una fotografia amb ell.

Els altres cinc jugadors s’han exercitat amb la resta del grup a excepció del capità Jordi Torras, que es va lesionar amb Espanya i estarà de baixa entre quatre i sis setmanes. Lozano, Lin, Fernandao i Aicardo s’han retrobat amb la resta de companys que s’han quedat a Barcelona entrenant-se a les ordres del tècnic Marc Carmona.

Abans de l’inici de l’entrenament els sis jugadors s’han fet una foto de manera conjunta lluint les medalles aconseguides. Saad, amb la medalla d’or, i els Torras, Lozano, Lin, Fernandao i Aicardo, amb la medalla de bronze aconseguida després de derrotar clarament Portugal. L’entrenament ha servit per començar a preparar el partit de l'LNFS en què el Barça Alusport es veurà les cares amb el Peníscola Bodegas Dunviro.

Cristian ultima la seva recuperació

Qui encara no s’està entrenant amb la resta dels seus companys ha estat Cristian. El porter segueix recuperant-se a banda de l’equip i ja està a la recta final del procés de recuperació. Igor tampoc s’ha exercitat amb l’equip i encara estarà unes setmanes allunyat de les pistes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();