Marc Carmona reclama “velocitat”

Marc Carmona reclama “velocitat”

El tècnic del Barça Alusport espera un Santiago Futsal “molt intens” i no se’n refia

Tot just acabar l’entrenament a la Ciutat Esportiva, Marc Carmona ha atès els mitjans de comunicació per parlar del partit que el FC Barcelona Alusport jugarà diumenge a les 19 h (Esport3 i Barça TV) al Palau Blaugrana davant el Santiago Futsal.

Carmona ha assenyalat: “En alguns partits hem encaixat alguns gols que espero que més endavant no encaixem. El partit serà així. Ells amb molta intensitat i nosaltres intentant vèncer aquesta intensitat fent que la pilota vagi molt ràpid, si no tindrem dificultats”. En aquest sentit, Igor, jugador culer, ha indicat el mateix: “Hem de tenir paciència per intentar entrar i fer el joc amb més velocitat”.

El preparador blaugrana no es refia dels gallecs a pesar que el balanç al Palau Blaugrana no és gens favorable per al Santiago Futsal: “El Santiago, malgrat que hagi pogut perdre algun jugador, malgrat que hagi renovat algunes peces, és, històricament, des de l’època de Tomás de Dios, un equip molt intens, molt agressiu. Juguen al límit amb el contacte amb l’agressivitat sobre la pilota, no donen una pilota per perduda”.

Un duel en majúscules que ajudarà el vencedor a continuar al capdavant de la taula de classificació de l’LNFS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut