Marc Carmona: “No volem renunciar a ser segons”

Marc Carmona: “No volem renunciar a ser segons”

Els blaugranes volen refer-se de la derrota davant ElPozo en el partit d’aquest divendres contra l’Azkar Lugo (21.15 h, Esport3 i Barça TV) Tot i tenir la Copa a prop, l’equip es vol concentrar a aconseguir una victòria a la Lliga

Després de caure per la mínima a Múrcia contra ElPozo (2-1), els homes de Marc Carmona volen refer-se guanyant l’Azkar Lugo en el partit d’aquest divendres (21.15 h, Esport3 i Barça TV). Amb la Copa a l’horitzó, Marc Carmona i Lin han atès els mitjans abans d’aquest partit. El mateix Carmona ha remarcat que primer toca concentrar-se a guanyar els gallecs per seguir lluitant per estar ben amunt a la classificació de la Lliga, que és l’objectiu principal: “La idea és intentar guanyar els sis partits que ens queden abans d’acabar i veure si això ens dóna per ser segons o no”.

Amb el cap ben alt

La derrota a Múrcia, lluny d’enfonsar els ànims, manté l’equip amb ganes de seguir lluitant. Carmona ha declarat que els jugadors “estan bé” i ha ressaltat la importància d’una victòria per arribar “amb bones sensacions a la Copa”. En aquesta línia, Lin està d’acord amb el seu entrenador: “Estem molt bé, és una derrota en un partit molt difícil i igualat. Està clar que no sempre es pot guanyar, sobretot amb ElPozo”.

L’Azkar Lugo, un equip perillós

Carmona és conscient de la perillositat del Lugo tot i que els gallecs siguin desens ara mateix. Per aquesta raó ha anunciat que no farà rotacions i s’ha mostrat així de contundent: “Aquí no es reserva mai ningú”.

Lin ha destacat les virtuts del rival: “És un equip que fa anys que ho estan fent bé. Defensen molt agressius, són molt físics. En atac són molt anàrquics i cadascú se la pot jugar en qualsevol moment”. L’ala blaugrana ha afegit que “l’error seria confiar-se pensant en la Copa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut