Marc Carmona no ha pogut comptar amb tots els jugadors del primer equip

Marc Carmona no ha pogut comptar amb tots els jugadors del primer equip

A causa de les nombroses baixes del Barça Alusport per la preparació del Campionat d'Europa de seleccions, Marc Carmona ha comptat amb la presència dels jugadors del Barça B per preparar el partit contra l'Azkar Lugo

El FC Barcelona Alusport afronta una setmana atípica d'entrenaments. La selecció espanyola de futbol sala s'ha endut Cristian, Aicardo, Torras, Lin i Fernandao, mentre que Itàlia ha fet el mateix amb Saad. Amb aquestes baixes conegudes, a més de la de Sergio Lozano, lesionat en l'últim partit davant ElPozo Múrcia, Marc Carmona ha de preparar el partit de la novena jornada de l'LNFS amb l'Azkar Lugo.

El tècnic català només pot comptar amb Paco Sedano, Ari Santos, Igor, Gabriel i Wilde i les sessions d'entrenament s'han vist reforçades amb la presència del Barça B. Dijous al matí serà l'únic entrenament en què Marc Carmona disposarà de la totalitat de l'equip per afrontar un partit que es preveu que serà complicat.

Els jugadors dirigits per Andreu Plaza han ajudat a preparar el partit de Lliga davant l'Azkar Lugo. És un fet habitual veure jugadors del B durant la setmana a les ordres de Carmona. De fet, el porter Chema ja va entrenar-se pràcticament tota la pretemporada després de la lesió de Cristian i va ser el porter suplent a la Supercopa d' Espanya i en els primers dos partits del campionat. Altres jugadors habituals de les sessions del Barça Alusport són Ferran Plana i el tanca Adrián Ortego, que va debutar amb el primer equip en la primera jornada de Lliga, contra el CA Gran Canària.

Aquest és un premi a tots els jugadors del B que els ha permès entrenar-se amb el primer equip i mostrar les seves habilitats a Carmona, que sap que té reforços de garantia a la base de cara al futur del FC Barcelona Alusport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut