Carmona:

Carmona: "No podem jugar sense pensar quan tinguem la pilota"

Marc Carmona és conscient que l’equip ha millorat de cara a porteria respecte a fa unes setmanes. Però és conscient de la dificultat del matx davant de l’Hospital Llevant Manacor

Després dels últims resultats del Barça Alusport, Carmona veu una millora en el joc dels seus jugadors però no vol confiar-se i considera que el partit davant dels mallorquins de l’Hospital Llevant Manacor serà molt complicat. “Tenim la sensació que estem millorant una mica el percentatge d’encert de cara a porteria que tant ens estava costant els últims partits. Hem fet dos bons partits fora de casa, marcant més gols, creant oportunitats”. Ari Santos, el tanca golejador de l’equip, creu que estan en la bona línia per poder recuperar les sensacions de temporades anteriors: “Ens falta fer un partit bo aquesta temporada. La setmana passada a Lugo vam jugar bé i a la Copa també. Ara ho hem de fer davant la nostra afició”.

Tant l’entrenador com l’equip desconfien dels mallorquins. La feina que fa l’equip de Tomás de Dios amb els seus conjunts fa témer un partit difícil per als blaugranes. “És un equip que quan tenen la pilota fan moltes coses d’estratègia, de pilota parada, de bandes llunyanes, de bandes de mitja pista. Fa moltes coses i molt diferents. Si no tenim un nivell de concentració molt alt ens enganxaran. Hem de veure si som capaços d’atacar bé la seva defensa. És una defensa especial i ens exigirà. No podem jugar sense pensar quan tinguem la pilota. Hem de fer coses que sabem que els fan mal”, assegura Carmona. Per la seva banda, Ari està en la mateixa línia que el seu tècnic: “Serà un partit complicat. Els equips de Tomás de Dios sempre pressionen molt des que estava a Santiago. Crec que nosaltres hem de seguir amb la dinàmica de les últimes dues setmanes”.

A pesar que l’equip sembla que ha agafat la bona línia, Carmona no es mostra excessivament confiat en aquest sentit i demana continuar treballant per millorar les prestacions del futbol sala blaugrana: “Quan superes moments de dificultat sempre et dóna força per quan et tornin a venir moments difícils. No sóc capaç de dir-te si aquesta ratxa s’ha acabat encara o no. Només hem fet dos partits a fora”. “Durant aquesta mala ratxa ens ha enfortit molt el vestidor. Sabem que som l’equip a batre i ara que estem en un bon moment volem seguir així”, ha manifestat el jugador brasiler.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut