Marc Carmona: “El Montesinos Jumilla és un equip molt descarat”

Marc Carmona: “El Montesinos Jumilla és un equip molt descarat”

El Barça Alusport afronta divendres (21.15 hores) el primer partit de quarts del play-off pel títol contra el Montesinos Jumilla

Arriba l’hora de la veritat per al Barça Alusport a la Lliga, ja que aquest mateix divendres (21.15 hores) l’equip visita el Montesinos Jumilla en el primer partit de quarts de final del play-off pel títol.

Un últim esforç

El tècnic blaugrana, Marc Carmona, va reconèixer que els seus jugadors “no estan plenament recuperats” de l’esforç realitzat al llarg de les dues últimes setmanes amb la consecució de la UEFA Futsal Cup i la Copa del Rei. “Tenim les cames una mica pesades”, va admetre.

Pel que fa al rival, Carmona va recordar que a la seva pista ja van patir “perquè rellisca molt i és molt difícil mantenir l’equilibri”. També va definir el Montesinos Jumilla com un equip “descarat” i perillós perquè arribaran sense pressió: “Ells ja han fet la seva temporada i tot el que facin ara és extra. Esperem un partit difícil”.

Els jugadors no renovats, decisions “preses amb molt de temps”

Aquest dimecres es va fer públic que no es renovarien els contractes de Jordi Torras, Igor i Fernandao. Sobre aquestes decisions, Marc Carmona va assegurar que “han estat preses amb molt de temps i estan molt meditades i estudiades”.

Carmona va assegurar que ara creia que era el moment d’anunciar-ho: “Creiem que els jugadors mereixen el reconeixement i la gratitud per part del públic, que, en alguns casos, ha estat des de fa set anys, com l’Igor i el Fernandao, i esperem que als partits del play-off puguin tenir el seu reconeixement”.

Pel que fa al rendiment de l’equip davant aquestes notícies, el tècnic creu que no tindrà cap incidència. “El seu compromís i la seva professionalitat envers el Club ha estat immillorable i ho seguirà sent fins al final”, ha assegurat.

Dyego, més adaptat

Dyego, que va arribar amb la temporada ja començada, admet que cada vegada es troba millor a l’equip: “Em sento molt més adaptat, cada dia una mica millor. Hem aconseguit guanyar la UEFA Futsal Cup i la Copa del Rei i he anat millorant. Cada dia que passa em trobo millor”.

De cara al partit de divendres, creu que és important “començar guanyant per tancar l’eliminatòria al segon partit a casa”. Dyego defineix el rival com “un bon equip”, i ha avisat que “si estan al play-off és perquè s’ho mereixen”. Finalment, ha volgut destacar la feina dels tres jugadors que no seguiran: “Han fet una història molt maca al Club guanyant molts títols. Només puc agrair-los tot el que han fet pel Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut