L’entrenador de l’Araz, Alesio, és un exjugador blaugrana

L’entrenador de l’Araz, Alesio, és un exjugador blaugrana

Va ser jugador del futbol sala blaugrana durant set temporades i s’enfrontarà al Barça Alusport per tercera vegada

El Barça Alusport jugarà avui les semifinals de la UEFA Futsal Cup davant del conjunt local de l’Araz Naxçivan i tindrà al davant un exjugador culer en la figura de l’entrenador de l’equip de l’Azerbaidjan, Alesio.

El preparador brasiler guarda un gran record de la seva època a l'equip blaugrana, on va estar durant set temporades dividides en dues etapes, i està content pel canvi radical que ha experimentat la secció. Quan ell va jugar al Club la secció no era ni tan sols professional i considera que, juntament amb altres jugadors de la seva època, van ser l’inici perquè el Club comencés a creure en aquest esport i apostés definitivament, com es va fer ara fa uns anys, per professionalitzar l’equip i per jugadors de qualitat.

El brasiler era un tanca amb gran visió de joc i un jugador dominant a la seva posició. La seva primera temporada a la competició, i jugant per al Barça, va ser escollit el millor jugador de l'LNFS la temporada 1993/94. La temporada 2000/01 va tornar al conjunt culer després d’haver jugat unes temporades al Vasco da Gama brasiler.

Es considera un culer més i un gran aficionat a qualsevol dels esports del Barça, des del futbol, passant pel bàsquet, l'handbol i altres seccions blaugrana, i considera que el partit serà molt especial per a ell, malgrat que ja s’ha vist amb el Barça Alusport les dues darreres temporades a Europa. La primera va ser a l’Elite Round de la temporada 2011/12, en què els dos equips van empatar a dos. La segona també va ser a la mateixa fase de la competició l’any passat, i els blaugranes van vèncer clarament per 1-7.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut