Sergio Lozano nomenat millor jugador del món

Sergio Lozano nomenat millor jugador del món

La prestigiosa pàgina web especialitzada de futbol sala premia la gran temporada del blaugrana el 2013

Sergio Lozano va ser proclamat millor jugador del món pel prestigiós web www.futsalplanet.com de l’any 2013. Lozano va rebre la notícia a Bèlgica, on es troba concentrat amb la selecció espanyola per disputar el campionat d’Europa de seleccions a partir de demà.

És la primera vegada que un jugador del Barça Alusport rep aquest guardó. Anteriorment, l’havia rebut l’exblaugrana Javi Rodríguez el 2005, però llavors, el jugador no militava encara a la disciplina culer.

Lozano va fer un gran any amb la resta de companys del Barça Alusport. Va guanyar la Lliga, la Copa del Rei i la Copa d’Espanya per tercera vegada consecutiva, a més de guanyar per primera vegada en la història del Club la Supercopa d’Espanya. Tots els títols col·lectius van permetre que el jugador culer rebés per segona vegada consecutiva el premi com a millor jugador de l’LNFS de manera consecutiva.

L’únic punt negre del 2013 per al madrileny va ser la lesió que va patir al mes d’octubre al Palau Blaugrana en una jugada fortuïta amb un jugador d’ElPozo Múrcia que el va fer estar vuit setmanes fora de les pistes. Tot i això, és el tercer màxim golejador del Barça Alusport en Lliga amb vuit gols i només el supera Ari amb dianes, Aicardo i Wilde amb nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut