La segona UEFA Futsal Cup amplia el palmarès d’or del Barça

La segona UEFA Futsal Cup amplia el palmarès d’or del Barça

L’equip de Marc Carmona aconsegueix el seu tercer títol de la temporada i el segon títol europeu de la història de la secció

El FC Barcelona ha aconseguit aquest dissabte la seva segona UEFA Futsal Cup, que esdevé el 26è títol de la secció. Després de proclamar-se campió d’Europa el curs 2011/12 a Lleida, l’equip de Marc Carmona ha tornat a ser el millor equip d’Europa i, d’aquesta manera, augmenta el palmarès d’un conjunt que, en els últims quatre anys, ha donat grans alegries al barcelonisme.

La Final Four guanyada a l'Azerbaidjan és el tercer trofeu que aixeca el capità Jordi Torras aquest curs, després de guanyar la Copa Catalunya i la Supercopa d’Espanya, disputades a principi de temporada.

Amb opcions en dos títols més

Amb la consecució del màxim títol continental, la secció de futbol sala ha tornat a demostrar el seu elevat nivell i ha vist recompensat el seu esforç per tornar a ser campió d’Europa en una temporada en què no ha pogut guanyar la quarta Copa d’Espanya consecutiva.

Sense temps per celebrar el títol, els de Marc Carmona tenen l’opció d’allargar aquest moment de felicitat a la final de la Copa del Rei que jugaran el dissabte 3 de maig contra ElPozo Múrcia a Bilbao. En cas de triomf, serà la quarta copa consecutiva i de la història del Club. El següent repte serà jugar el play-off per intentar guanyar també la quarta Lliga seguida.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut