Dyego, la nova incorporació blaugrana, podrà debutar davant el Marfil Santa Coloma

Dyego, la nova incorporació blaugrana, podrà debutar davant el Marfil Santa Coloma

El nou jugador serà la novetat en el partit del derbi de divendres

Marc Carmona ja podrà disposar de la nova incorporació del Barça Alusport de cara al partit de divendres. El tanca brasiler Dyego podrà compartit pista amb els seus nous companys al derbi contra el Marfil Santa Coloma i serà de gran ajuda per mirar de mantenir la imbatibilitat d’aquesta temporada de l’equip blaugrana.

Dyego ja fa un parell de setmanes que s’està entrenant amb la resta de jugadors del Barça Alusport i a pesar que encara no coneix tots els automatismes d’un equip molt fet els darrers anys, si el tècnic català ho desitja podrà col·laborar a aconseguir una nova victòria a l’LNFS. El fet que l’equip pugui encadenar la millor ratxa de victòries amb sis a la Lliga és un dels al·licients del partit de divendres.

Un cop finalitzi el partit, els jugadors no convocats per la selecció gaudiran d’una setmana de vacances mentre es disputa el Campionat d’Europa de seleccions. Després tornaran a l’activitat per tal de mantenir la millor forma possible per encarar la segona part de la temporada amb les millors garanties possibles i aixecar el màxim nombre de títols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut