fcb.portal.reset.password

Aicardo i Ari, els jugadors amb més fons físic a la muntanya / FOTO: FCB

Aquest matí, no tan aviat com el primer dia de concentració a Encamp, els jugadors del FC Barcelona Alusport, ben guiats pel seu nou preparador físic, Ismael Camenforte, han tornat a la muntanya. Avui han corregut pel Camí de les Pardines, a més de 1.700 metres d’alçada.

Els únics absents han estat els tres porters, que han fet treball específic amb Mario Salamanca, i Fernandao i Torras, que fan treball preventiu al gimnàs per evitar lesions en aquest principi de temporada. La resta han pujat en autocar fins a l’inici del recorregut i després han seguit les ordres del preparador físic a cop de xiulet.

Aicardo i Ari, els jugadors amb millor fons

Jesús Aicardo i Ari Santos han tornat a demostrar tenir un fons físic a prova de bombes. El gadità, però, ha anat reservant-se en els tres primers quilòmetres, per al final atacar i quedar-se sol al front del grup amb l’infatigable Ari Santos. Tots dos han arribat a l’inici del camí, és a dir, després de poc més de sis quilòmetres en total, en les primeres posicions.

La resta de jugadors han mantingut un bon to físic. És el cas de Lin, Sergio Lozano, Igor o Saad. Un pèl més enrere han arribat Gabriel i Wilde, que avui se l’ha vist patir una mica més.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();